Doctor Strange: Benedict Cumberbatch krásně zapírá

Doctor Strange: Benedict Cumberbatch krásně zapírá | Fandíme filmu
Benedict Cumberbatch už neví, jak se vyhnout otázkám nenechavých novinářů. O Strangeovi poprvé promluvil také Joaquin Phoenix.

Na konci minulého měsíce se všechny velké hollywoodské zpravodaje shodly na tom, že pokud se nic nepokazí, bude Doctora Strange hrát Benedict Cumberbatch. Jednání však stále ještě probíhají nebo studio z nějakého důvodu s odhalením čeká, a tak se opakuje situace z loňského podzimu, kdy musel Paul Rudd popírat, že byl obsazen do role Ant-Mana. Podobně chodí kolem horké kaše Benedict Cumberbatch, a tak pro vás přinášíme tři různé rozhovory, ve kterých se musel přímému dotazu roztomile vyhýbat. Redaktoři IGN dokonce v perfektním slow-motion vtipně rozebrali úskočnou taktiku se sklenicí vody.

Poprvé také o svém jednání s Marvelem promluvil Joaquin Phoenix, u kterého se několik měsíců zdálo, že Doctora Strange bude hrát právě on. Příliš sdílný však nebyl. Přímo o jednání s Marvelem mluvit nesmí, v obecné rovině doplnil, že má rád filmy, které jsou pro něj výzvou. Přitahují ho zajímavé postavy, velké myšlenky a nadšený režisér. Pokud něco z toho Joaquin u nabízeného projektu vidí, má o něj zájem. Což ale ještě nemusí znamenat, že to všechno u Strange chybělo. Phoenix mohl mít zájem a problémem mohly být jiné okolnosti - Třeba Iron Man se podle něj Marvelu moc povedl. V životě Joaquin lituje jen jedné odmítnuté příležitosti a té se prý nakonec chopil tak přesně pasující herec, že vlastně nelituje ani té. Zkrátka je zřejmé, že mu po důkladném zvážení Doktor Strange chybět nebude, tak doufejme, že nám nakonec nebude chybět v kinech Phoenix.

Benedict Cumberbatch o Strangeovi 1

Benedict Cumberbatch o Strangeovi 2 + 3

Zdroje: Playboy

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest