Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka?

Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Produkční společnost všech dosavadních Cloverfieldů chystá tajuplný příběh o posmrtném životě, s Daisy Ridley v hlavní roli.

Je to jen pár dní, co Netflix překvapivě zveřejnil Cloverfiled: Paradox, snímek, který byl výrazný především právě kvůli svému nečekanému uvedení. Večer Netflix pustil reklamy na film do televizního vysílání, po pár hodinách už na něm byl snímek k vidění. Do té doby se o filmu prakticky nic oficiálního nevědělo. Recenze nebyly pochvalné, ale tajuplnou a revoluční kampaň už filmu nikdy nikdo nevezme. Následně jsme se dozvěděli, že se čtvrtým Cloverfield filmem se setkáme opět v kinech, a to letos na podzim, kdy bude pod značkou Cloverfield uvedený snímek Overlord. Ten je zasazený do prostředí druhé světové války, kdy američtí parašutisté za nepřátelskou linií zjistí, že nacisté proti nim používají nadpřirozené síly, vzniklé při temných experimentech.

Teď se na internetu začíná spekulovat o tom, že se rovnou blíží i Cloverfield 5. Produkční společnost Bad Robot v tichosti připravuje další nadpřirozený snímek. Jmenuje se Kolma. Jedná se o remake izraelského televizního filmu Kol Ma She’Yesh Li a pojednává o muži, který umře při automobilové nehodě a čeká na druhé straně na svou přítelkyni. Když zemře i ona sama, musí se rozhodnout, jestli se chce vrátit do dne nehody a znovu prožít svůj život, nebo se znovu shledat se svou ztracenou láskou. Proč by mohlo jít o další Cloverfield film? Jedná se o malý snímek točený neznámou režisérskou (Marielle Hleller), produkovaný J.J. Abramsem. Navíc se nehoda mužské postavy stane v místě archeologických vykopávek a virální kampaň ke Cloverfield: Paradox zmiňuje izraelského archeologa, takže by zde mohla existovat spojitost.

Snímek natočila Marielle Heller (Deník puberťačky, seriál Transparent), podle scénáře Megan Holley (Jarní úkolid s.r.o.). Hlavní roli ve filmu hraje Daisy Ridley.

Co myslíte? Byl Cloverfield 5 odhalený? Nebo jde pouze o shodu okolností?

Zdroje: Slashfilm, Screen Rant

Galerie: 6

Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu Cloverfield: Chystá se rovnou i pětka? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest