X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer

X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Legendární skladatel se podruhé vrací ke skládání pro marvelovský film.

Jedním ze dvou x-Menovských filmů, které letos uvidíme (New Mutants byli odloženi na únor 2019) bude pokračování hlavní dějové linie s názvem X-Men: Dark Phoenix. To bude vycházet z kultovního komiksu Dark Phoenix, ve kterém vesmírná entita nezměrné moci jménem Phoenix posedne tělo Jean Grey (Sophie Turner). Snímek točí dosavadní scenárista xmenovských filmů Simon Kinberg a nyní již víme i to, kdo k filmu složí hudbu.

Představitel Quicksilvera, Evan Peters, se v podcastu Happy Sad Confused na Sundance Film Festivalu 2018 prořekl, že hudbu složí legendární Hans Zimmer. Pro toho se bude jednat teprve o druhou práci na marvelovském filmu, tím prvním byl Amazing Spider-Man 2. Peters v podcastu řekl:

„Myslím, že film bude úžasný. Hudbu k němu složí Hans Zimmer - teď ale nevím, jestli sem to mohl říct nebo ne. Každopádně se Simon (Kinberg) obklopil skvělými lidmi, zná ten svět víc než kdokoliv jiný a je radost se na něj dívat, jak je šťastný a ve svém živlu. Jsem za něj velmi rád a myslím, že film bude skvělý.“

Zimmer se přitom po složení hudby pro Batman v Superman (tu skládal spolu s Junkiem XL) zařekl, že hudbu pro superhrdinské filmu již skládat nebude, protože cítí, že u těchto filmů již vyčerpal svoji inspiraci. Po nějaké době však povolil s tím, že pokud mu někdo předloží dobrý nápad, je ochotný se k tomuto žánru vrátit. Vypadá to tak, že Simon Kinberg ten dobrý nápad v sobě našel a Zimmerovi se zalíbil. Můžeme se tak snad těšit na další skvělou originální hudbu. 

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru. Premiéra snímku v ČR a na Slovensku je 1. 11. 2018.

Zdroj: Happy Sad Confused

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Hudbu složí Hans Zimmer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest