Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem

Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Plánuje se setkání dvou různých Captain Marvel? O filmu promluvil také Samuel L. Jackson.

Na Instagramu se objevila řada fotek z letecké základny Nellis u Las Vegas, kam se vypravila Brie Larson, představitelka Captain Marvel. Není úplně zřejmé, zda herečka na místě pouze nasává atmosféru a připravuje se na svoji roli nebo se na místě budou přímo točit nějaké scény z filmu. Víme, že Carol Danvers v příběhu začíná jako bojová pilotka, takže v uniformě ji určitě na plátně uvidíme, možná přímo v takové, jakou můžete vidět dole na fotkách. Někteří piloti, kteří se s herečkou vyfotili, k fotkám připsali, že přijela „odvést kus práce na svém filmu Captain Marvel“, jiní zmiňovali jen to, že se porozhlédla. Padly také zmínky o tom, že se seznamovala s letouny F-15, a že se připravovala na svůj let. Můžeme tedy předpokládat, že právě stíhačka F-15 je letadlo, které bude hrdinka ve snímku pilotovat.

Vlastní natáčení filmu má začít 26. 3. 2018 a běžet až do letošního srpna. Zároveň se však objevila zpráva, že ještě před hlavním natáčením se má natočit několik scén letos v lednu. Že by šlo právě o záběry z Carolina leteckého života? Momentálně probíhá casting filmu, primárně se bude točit v Los Angeles, ale skauti si prohlížejí také lokace v Louisianě, které by mohli souviset s nedávno obsazenou DeWandu Wise, o které se spekuluje jako o představitelce Moniky Rambeau. Ta je v komiksech jednou z dalších držitelek titulu Captain Marvel a pochází právě z Louisiany.

Krátce se k filmu vyjádřil také Samuel L. Jackson, který si zopakuje roli Nicka Furyho. Ten řekl, že se film vrací v čase, že se jedná o příběh zrodu Captain Marvel. Nicka Furyho uvidíme s tváří jiného muže, někoho, kdo má dvě oči a to bude zásadní. Je to z doby před zraněním oka, před páskou. Není zcele zřejmé, zda se Nick Fury ve své květnaté mluvě snaží říct pouze to, že bude mít jeho postava dvě oči, anebo opravdu bude mít tvář někoho jiného. Přeci jen, velitel S.H.I.E.L.D.u je v komiksech docela proslulý používáním různého maskování a zároveň víme, že se v příběhu objeví Skrullové, mimozemšťané, kteří umějí měnit podobu. Každopádně budeme zvědaví, co přesně vlastně Captain Marvel nakonec nabídne.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek.

Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel. Scénář napsaly Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Sherlock Holmes 3), Meg LeFauve (V hlavě, Hodný dinosaurus) a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek), dále se objeví Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn má hrát záporáka. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: AV Club, Omega Underground, MCU Exchange, w8oftheworld, whoiszackfrye, dwallace85, dwallace85 II, sgt_awsome

Galerie: 10

Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu Captain Marvel: Brie Larson ve vojenském, natáčení za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest