Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život

Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Skupina přátel je vtažena do víru nepravděpodobných a nebezpečných situací. Je všechno jenom hra ? Nebo je zatím něco víc ?

Připravte se na herní zážitek svého života! Parta starých přátel se pravidelně schází každý týden na herní noc. Když jako nesčetněkrát před tím dorazí i nic netušící pár Max (Jason Bateman) a jeho žena Annie (Rachel McAdams) na místo, tak nemají ani tušení, že je čeká noc, na kterou nezapomenou do konce svého života. Zaběhnutý stereotyp totiž překazí Maxův bratr Brooks (Kyle Chandler), který se rozhodne do upadající rutiny vstříknout pořádnou dávku adrenalinu a vzrušení a vyzve ostatní, aby se k němu připojili do hry na zinscenovaný případ únosu. Když Brookse v domě přepadne, brutálně zmlátí a odvleče skupinka maskovaných únosců, všechno ještě vypadá, jako součást předem připraveného scénáře. Je tomu ale opravdu tak ?

Nájemní vrazi, falešná policie, tajemné hádanky, rvačky s neznámými cizinci, střelba ostrými, honičky autem nočními ulicemi nebo únik letedlem.  Je jenom otázkou času, než si nic netušící hráči položí otázku, zda je všechno tohle jenom součástí nevinné hry nebo ozvěna reality, ze které není úniku. Dole se můžete podívat na trailer, který slibuje zábavnou jízdu od začátku do konce. Co myslíte, budou naši hrdinové čelit důmyslně promyšlené hře nebo skutečnosti ? Režírovat bude dvojice J. H. Daley a Jonathan M. Goldstein (Bláznivá Dovolená). V českých kinech se snímek představí 1.3. 2018. Na Slovensku o týden dříve.

Galerie: 4

Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život | Fandíme filmu Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život | Fandíme filmu Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život | Fandíme filmu Noční hra: Rachel McAdams a hra, ve které (ne)půjde o život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest