Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu

Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Christopher McQuarrie o pokračování Edge of Tomorrow.

Kvalitních a nápaditých sci-fi filmů není nikdy dost, a právě jedním takovým bylo v roce 2014 Na hraně zítřka, natočené podle námětu japonského komiksu Hiroshiho Sakurazaky s názvem All You Need Is KillTomem Cruisem a Emily Blunt v hlavních rolích. Hodně diskutovaný byl mimo jiné závěr snímku, který působil celkem nejasně. Jeho spoluscenárista Christopher McQuarrie, který se částečně podílí také na přípravě pokračování, na Twitteru poznamenal, že pokračování by mělo vnést do zakončení prvního dílu trochu více světla, a snad závěr i vysvětlit.

McQuarrie se tentokrát na filmu podílí spíše v roli konzultanta, scénář píší Joe Shrapnel a Anna Waterhouse, kteří mají společně na kontě filmy Race a The Aftermath. Režírovat by měl opět Doug Liman. Vzhledem k tomu, že se pro film vžilo jako označení spíše jeho motto Live Die Repeat, rozhodlo se studio Warner Brothers pro uvedení filmu na video pod tímto jménem. Pokračování by se tak podle dosud dostupných informací mělo jmenovat Live Die Repeat and Repeat.

Podle režiséra by se pokračování mělo nést ve značně komornějším duchu a vedle Cruise a Blunt by se měla objevit i nová, třetí výrazná postava, která má dle Limana potenciál ukrást si film pro sebe. O termínu natáčení nebo případném datu premiéry zatím nepadlo ani slovo, vzhledem k natáčení Mission: Impossible 6 a možnému pokračování legendárního Top Gunu, ho ale v nejbližší době patrně čekat nemůžeme.

Zdroj: Christopher McQuarrie

Galerie: 4

Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje vysvětlit zmatený závěr prvního filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest