The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo

The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Neony prosvícený horor slibuje halucinogenní atmosféru i zábavná úmrtí.

Během vánočních svátků se objevil trailer na chystaný horor, zasazený právě do období závěru roku. To je ale asi to nejméně podstatné. Upoutávka ukazuje, že v tomhle případě bude na prvním místě především atmosféra a vizuální styl. Nepůjde zřejmě o klasickou vyvražďovačku, ale daleko víc se bude hrát se snovou atmosférou a zpochybňováním toho, co je a není skutečné. Vizuálně snímek se svými neonovými barvami dává vzpomenout na Daria Argenta nebo Nicolase Windinga Refna.

Podle oficiální synopse děj pojednává o podvodnici Amber, která se vydává za nevinnou hlídačku dětí. Ve svém přestrojení se dostane do domu Teda Hoopera, zámožného nadšence do okultních věd, kde má jeden večer hlídat jeho uzavřeného syna Kevina. Rychle se ale objeví její parta, aby dům vybílila. Současně Kevin narazí na jeden z otcových nejcennějších artefaktů a nevědomky přivolá trojici čarodějnic, známých jako Tři matky. Sadistické čarodějky začnou s hravostí zabíjet všechny lidi v domě a Amber a Kevinovi nezbývá nic jiného, než utvořit nečekané spojenectví, aby se společně pokusili přežít noc.

Snímek natočili debutující John Rocco a Abiel Bruhn, kteří předtím točili krátké filmy, pracovali jak o trikaři či pomocní režiséři. The Night Sitter natočili nezávisle a prvotní kapitál nabírali na Kickstarteru, kde přihazujícím přislíbili, že se mohou těšit na smysl pro humor, krev, praktické efekty a originální úmrtí. Ve dvou hlavních rolích vystupují prakticky neznámá Elyse Dufour a Jack Champion, který čerstvě získal roli v následujících dvou pokračováních Avatara.

Galerie: 7

The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu The Night Sitter: "Nevinná" krádež se změní ve skutečné peklo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest