Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek

Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Přidáme také nejnovější plakát a pár fotek.

Na CinemaConu v Las Vegas, kde filmová studia tento týden představovala provozovatelům kin své chystané projekty, byl promítán také nový trailer na Mumii. Nic moc jiného krom toho o filmu odhaleno nebylo. Tom Cruise měl pro přítomné pouze předtočený pozdrav, a tak padlo pouze několik obligátních frází, především o kaskadérských výstupech. Cruise jako obvykle točil všechny svoje scény a ostatní herce přesvědčoval, aby sami také byli před kamerou co nejvíc. Jake Johnson přiznal, že kvůli tomu byli všichni neustále pomlácení. Také jsme se dozvěděli, že natáčení scény v nulové gravitaci si vyžádalo 64 pokusů a většina členů štábu při natáčení scény zvracela. Tom Cruise nezvracel ;-) Mumie je prezentovaná jako „odvážný, romantický, děsivý a epický monster film“.

Dnes se online také konečně dostal trailer, který byl na Cinema Conu promítaný. A stejně jako ten první působí velice slušně. Nečekejme žádnou revoluci, ale několik netradičních elementů báchorka o oživlém starodávném vládci přeci jen slibuje. Mumie je tentokrát žena (Sofia Boutella), která navíc nebyla prokleta kvůli lásce, ale pro vlastní touhu po moci. A zdá se, že hlavní hrdina (Cruise) minimálně do jisté míry strůjcem všech problémů, stejně jako nechtěným agentem oživené egyptské vladařky. Akční scény působí dostatečně intenzivně, jako takový mix drsnějšího Indiany Jonese Mission: Impossible, a daří se přinést i dostatek znepokojivých okamžiků. Obzvlášť scéna, ve které dr. Jekyll (Russell Crowe) a spol. drží mumii zavěšenou ve svěrací kazajce, není výjev, jaké bychom vídali v bezpečných hollywoodských blockbusterech zrovna denně. Tak snad bude podobných podvratných momentů co nejvíce, protože digitální destrukce Londýna naopak působí až příliš standardně.  

Tom Cruise je hlavní hvězdou Mumie - neobyčejné a zbrusu nové filmové verze legendy, která fascinuje kultury po celém světě už od počátků civilizace. Ačkoliv byla bezpečně pohřbena v kryptě hluboko pod nesmiřitelnou pouští, je starověká královna (Sofia Boutella) probuzena v současnosti. Královna byla nespravedlivě připravena o svůj osud, po tisíciletí se v ní hromadila zloba a přináší s sebou hrůzy, které překračují lidské chápání. Od rozsáhlých pouští Středního východu, až po bludiště ukrytá pod moderním Londýnem, přináší Mumie překvapivou intenzitu, napětí, údiv a originální podání, které nás uvádí do nového světa bohů a monster.

Dále hrají Annabelle Wallis a Jake Johnson. Režíruje Alex Kurtzman, datum české a slovenské premiéry je stanoveno 8.6. 2017.

Mumie

09.06.2017 | USA, Velká Británie, Čína, Namibie
Akční, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 9

Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu Mumie: Nový trailer míchá destrukci, strašení a vykrádání hrobek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest