Legend of Conan: Kdy se začne natáčet?

Legend of Conan: Kdy se začne natáčet? | Fandíme filmu
20th Century Fox
Arnold Schwarzenegger osobně dohlíží na to, aby se nový Conan natočil pořádně. Co všechno prozradil?

O plánované The Legend of Conan se mluvilo již víckrát. Hlavní novinkou byla příběhová linie, která by měla pokračovat ve šlépějích svých předchozích snímků z 80. let. Nyní však o projektu promluvil i legendární Arnold, který při příležitosti promítání svého nejnovějšího snímku Konečná (The Last Stand) prozradil o chystaném pokračování příběhů cimmerského válečníka z románů spisovatele Roberta E. Howarda pár nových informací.

Schwarzenegger prozradil, že studio Universal konečně projekt odsouhlasilo, celou věc bere velmi vážně a hodlá vytvořit kvalitní film, ve kterém bude hrát Arnold hlavní roli. Když před časem Universal oznámil chystaný návrat ke Conanovým kořenům, producent Frederik Malmberg potvrdil, že film bude pokračovat v originálním příběhu a zobrazí Conana jako léty ošlehaného válečníka. Dřive oslovený scénarista Chris Morgan byl delší dobu zainteresován pokračováním Rychlých a zběsilých a dlouho nebylo jisté, jestli se k projektu přidá. Arnold teď nicméně uvádí, že "scénář se připravuje", tak uvidíme, kdo pod ním bude nakonec podepsaný.

Dalším problémem je režisér, kterého The Legend of Conan zatím nemá. I přesto Arnie věří, že vše dopadne dobře a natáčení by mohlo začít ještě před koncem letošního roku! Ostatně poslechněte si Arnolda sami:

Arnold mluví o Legend of Conan

 

Dodatečný zdroj: Indie Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest