Kniha džunglí: Konkurenční projekt se stále chystá, mění název

Kniha džunglí: Konkurenční projekt se stále chystá, mění název | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vedle Disneyho se o vlastní Mauglího příběh pokouší také mistr digitálních stvoření, Andy Serkis.

Loni jsme viděli v kinech nesmírně příjemnou Knihu džunglí od Disneyho. Projekt s plně digitálním vizuálem byl celosvětově nesmírně úspěšný, a tak vyvstala otázka, co vlastně bude s konkurenční Knihou džunglí. Ta taktéž byla připravována kompletně ve studiu, za pomocí technologie performance capture a realistické animace. Od konkurence projekt odlišovalo to, že měl být dospělejší, víc vycházet z Kiplingovy knižní předlohy a především za ním jako režisér stojí Andy Serkis, tedy odborník na performance capture vzatý. Jenže co naplat, ve stínu konkurenčního projektu se boduje zkrátka špatně. Filmy jako White House Down by mohly vyprávět.

Dlouho nebylo kolem snímku jasno, jen občas Serkis v rozhovoru naznačil, že se na něm stále pracuje. Teď byl, zřejmě v rámci snahy o odlišení, snímek přejmenován z Jungle Book: Origins na jednoduché Mowgli (Mauglí). Premiéra je stanovená na 19.10. 2018, tedy víc než dva roky po Disneyho verzi. Christian Bale namluvil Baghíru, Cate Blanchett hada Kaa, Benedict Cumberbatch Šér Chána, Naomie Harris Nishu, Andy Serkis Balooa, Peter Mulla Akélu, Jack Reynor Mauglího vlčího bratra, Eddie Marsan Vihaana, Tom Hollander Tabaquiho a Freida Pinto Messuu.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Kniha džunglí: Konkurenční projekt se stále chystá, mění název | Fandíme filmu Kniha džunglí: Konkurenční projekt se stále chystá, mění název | Fandíme filmu Kniha džunglí: Konkurenční projekt se stále chystá, mění název | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest