New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem

New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
To hlavní, čemu se budou muset mladí mutanti postavit, bude jejich strach.

Jedním ze tří xmenovských filmů, které budou uvedené příští rok, budou také New Mutants. Již první trailer nám ukázal, že bude film hororově pojatý a uvidíme něco, co jsme zatím neviděli. Reklamní kampaň pokračuje postupně a nově byl zveřejněn krátký teaser, který ukazuje jednoho z mutantů, Cannonballa (Charlie Heaton), v jeho noční můře. Teaser nám chce ukázat, že to hlavní, čemu se budou muset mladí mutanti postavit, bude jejich strach.

Za výjevem v teaseru se samozřejmě skrývá daleko více a odkazuje na komiksy. V nich vyrůstá Sam Guthrie aka Cannonball v těžařské rodině v Kentucky. Jeho otec, který v dolech pracuje, v jednom z nich nešťastně umře a Sam je tak donucený kráčet v jeho šlépějích. Při své první zkušenosti pod zemí však neovládne svoje nové schopnosti a skončí v dole uvězněný, což pro něj bude traumatizující zážitek. Je tak skvělé vidět, že se tvůrci drží komiksové předlohy. 

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli dosud obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Blu Hunt, Charlie Heaton a Henry Zaga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je stanovené na 13.4. 2018.

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 4

New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem | Fandíme filmu New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem | Fandíme filmu New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem | Fandíme filmu New Mutants: Nový děsivý teaser s Canonballem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest