Malý princ: Upoutávky na no novou verzi klasiky

Malý princ: Upoutávky na no novou verzi klasiky | Fandíme filmu
Nový Malý princ vklouzne do Saint-Exupéryho příběhu spolu s malou holčičkou, která doposud žila velice šedivým životem.

Po roce a půl od oznámení snímku tu máme první teasery trailer na Malého prince Marka Osborna (Kung Fu Panda). A je vidět, že si tvůrci dali záležet. Ve Francii navíc začal trailer se dvěma miliony zhlédnutí za jediný den!

Ukázka nám ukazuje příběh, ve kterém se s Malým princem seznámíme skrze vyprávění starého pilota (v anglické verzi Jeff Bridges) a naším průvodcem by měla být mladá studentka Werthovy akademie, kterou namluví Mackenzie Foy (Twilight sága: Rozbřesk, Interstellar). Tak jako ona vystupuje ze svého šedivého světa učení a povinností, tak i my nahlížíme do barevného světa za oknem a poté o krok dále, do podivuhodného světa Malého prince.

Trailer originálním způsobem kombinuje prvky klasické počítačové animace, když se děj odehrává ve skutečném světě, a ve chvílích vyprávění o Malém princi používá stop-motion techniku. Nutno dodat, že skutečný svět se nesnaží o dokonalý digitální zážitek. Některé věci jsou tu vytvořeny dosti jednoduše. Ale o to skutečněji a úchvatněji pak působí nahlédnutí do princova světa, které ve spojení s hudbou traileru tvoří dokonalou symfonii barev a zvuků.

Na závěr doplňujeme několik zajímavostí o tvůrčím a hereckém obsazení. Hlas Malému princi propůjčí ne příliš známý Riley Osborne (Kung Fu Panda), matce naší hrdinky Rachel McAdams (Sherlock Holmes 1, 2) a hada namluví Benicio del Toro. Také je již potvrzené, že hudbu k filmu skládá Hans Zimmer. Film samotný bude mít rozpočet 81 milionů dolarů. Vypadá to tedy, že se tvůrci snaží dopřát snímku to nejlepší provedení, tak se můžeme začít pomalu těšit. Česká premiéra je stanovena na 3.12. 2015.

A jak upoutávky působí na vás? Těšíte se na nového Malého prince nebo vás uchvátila nějaká starší adaptace?

Malý princ: Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest