Robin Hood: První pohled na zbojníka ze Sherwoodu

Robin Hood: První pohled na zbojníka ze Sherwoodu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Na nových fotkách se nám ukázal také Malý John a Mariana.

Nový filmový příběh o zbojníkovi ze Sherwoodského lesa s názvem Robin Hood uvidíme již za necelý rok. Nedávno jsme vás informovali o posunutí premiéry filmu, se kterou se nyní počítá na 21. 9. 2018. Nově server EW zveřejnil tři nové fotky, na kterých poprvé vidíme Tarona Egertona v hlavní roli Robina z Locksley. Na fotkách se ukáže také Eve Hewson jako Mariana a Jamie Foxx jako Malý John.

Režisér Otto Bathurst se také podělil o svoji vizi Robina Hooda, jakého se snaží ve filmu ukázat. Pro již zmíněný server řekl: „V mých myšlenkách byl Robin Hood jedním z těch válkou ovlivněných revolucionářů, byl svobodomyslný a opravdu prosazoval pravdu. Čím víc se ponořuji do tohoto příběhu, tím víc vidím podstatu toho, co se děje i v naší současné společnosti.“  Idea Robina Hooda jako revolucionáře může být zajímavá i přesto, že to trochu překope jeho původní zrod. Letos si však při pokusu o „něco jiného“ vylámal zuby např. Král Artuš, a tak můžeme jen doufat, že Robin Hood nebude další předražený pokus o tradičního hrdinu v moderním pojetí.

Robin Hood (Taron Egerton) je válkou zocelený křižák, který spojí síly s maurským velitelem (Jamie Foxx), v troufalé vzpouře proti zkorumpované britské monarchii. Dříve se uvádělo, že snímek má být pojatý ve stylu Temného rytíře a bude pojednávat o časech, kdy se Robin Hood vrátil z křížových výprav a našel Sherwoodský les prolezlý zkažeností a korupcí. Rozhodne se tedy dát dohromady skupinu psanců a vzít spravedlnost do vlastních rukou. Willa Scarletta hraje Jamie Dornan, Marianu Eve Hewson, mnicha Tucka Tim Minchin a Sheriffa z Nottinghamu Ben Mendelsohn. Režíruje Otto Bathurst, scénář napsal Joby Harold. Datum premiéry je stanovené na 21. 9. 2018.

Galerie: 3

Robin Hood: První pohled na zbojníka ze Sherwoodu | Fandíme filmu Robin Hood: První pohled na zbojníka ze Sherwoodu | Fandíme filmu Robin Hood: První pohled na zbojníka ze Sherwoodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest