Jungle Cruise: Dobrodružství ala Indiana Jones

Jungle Cruise: Dobrodružství ala Indiana Jones | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude ještě někdo na „dobrodružného The Rocka“ zvědavý?

Jungle Cruise je po Pirátech z Karibiku a Zemi zítřka dalším Disneyho filmem, který se inspiruje atrakcí v Disneylandu. O projektu stále víme jen opravdu velice málo, pár slov teď přidal Dwayne Johnson, představitel hlavní role:

„Je to dobrodružná jízda. Představte si Indiana Jonese a podobná dobrodružství. Jsem na to velmi, velmi natěšený. Tady jsem konečně začal naplno chápat sílu Disneyho, čistě z hlediska toho, jak hluboko se do svých projektů, všech svých projektů, dokážou ponořit. [Disney] je samozřejmě firma s veřejně obchodovanými akciemi, ale obzvlášť u projektů, jako je tenhle, kde se vychází z milované atrakce, jako jsou třeba i Piráti z Karibiku, se dává na té práci tolik, tolik záležet. A to je tak vzrušující!“

Osobně mi tahle láska Američanů k atrakcím v zábavních parcích uniká, nicméně z nějakého důvodu (zřejmě kvůli poměrně krátké historii a víře v „americký sen“) jsou držené občas v téměř posvátné úctě. Nicméně, co si budeme povídat, filmaři si stejně skoro všechno budou muset vymyslet sami, z jízdy v Disneylandu se dá čerpat tak maximálně téma dobrodružné výpravy do džungle. Krom inspirace Indianou Jonesem bylo v minulosti zmiňováno, že studio přistoupí k látce podobně jako k Pirátům z Karibiku, což je pochopitelné, protože ten přístup zkrátka v minulosti fungoval.

Otázkou spíš bude, jak bude film přijatý vzhledem k tomu, že jde vlastně už o třetí snímek v krátkém horizontu, kde Johnson hraje „dobrodruha“. Ještě letos jej uvidíme v Jumanji, kde se vydává na dobrodružnou výpravu do džungle. Příští rok dorazí Rampage: Ničitelé, kde se sice velká část filmu bude odehrávat ve velkoměstě, ale záběry na Johnsona se zvířaty v prostředí divočiny jsou tu k dispozici také. Tak aby Jungle Cruise nepřišla s křížkem po funuse.

Na scénáři filmu se podíleli J.D. Payne a Patrick McKay a Glenn Ficarra a John Requa. Režíruje Jaume Collet-Serra. Půjde o dobrodružnou akční komedii zasazenou do pralesního prostředí ve 20. letech minulého století. Víc prozatím o snímku nevíme.

Zdroj: EW

Galerie: 2

Jungle Cruise: Dobrodružství ala Indiana Jones | Fandíme filmu Jungle Cruise: Dobrodružství ala Indiana Jones | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest