Crenshaw: Mangold vyměnil Wolverina za obří kočičku

Crenshaw: Mangold vyměnil Wolverina za obří kočičku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
I drsní režiséři mají svoje něžné dny.

Režisér James Mangold vyvíjí spin-off Logana s X-23 (Daphne Keen) a někdy v budoucnosti snímek nejspíš skutečně natočí. Právě teď však chce mít od superhrdinů pauzu. Jeho dalším projektem by tak mohla být adaptace dětské knížky Crenshaw od Katherine Applegate, kterou chce James zrežírovat.

Crenshaw je dětská knížka, ve které vystupuje stejnojmenný imaginární kocour. Obří kocour, který umí surfovat a má paraple. Představuje si jej malý Jackson, jehož rodina zažívá těžké časy. Nezbývají jí žádné peníze na nájem a vlastně už skoro ani na jídlo. On, rodiče, ségra a jejich pes možná budou muset žít v dodávce. Už zase. Crenshaw je skutečný mluvka, který dokáže odlehčit každou situaci tak, aby dětští čtenáři nebyli krušným příběhem traumatizovaní. Jenže bude kamarád z představ stačit k tomu, aby rodina nepřišla o všechno?

Podle předlohy Katherine Applegate chystá součastně také studio Disney animovaný snímek The One and Only Ivan, s Angelinou Jolie v hlavní roli.

Galerie: 3

Crenshaw: Mangold vyměnil Wolverina za obří kočičku | Fandíme filmu Crenshaw: Mangold vyměnil Wolverina za obří kočičku | Fandíme filmu Crenshaw: Mangold vyměnil Wolverina za obří kočičku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest