Bude The Wolverine mládeži nepřístupný?

Bude The Wolverine mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu
Hugh Jackman a režisér James Mangold by chtěli z Rosomáka udělat pořádného drsňáka.

Jak už jsme vás informovali, kvůli nejrůznějším potížím bylo natáčení nového Wolverina odloženo na příští rok a Hugh Jackman se prozatím vrhnul do natáčení Bídníků. V současné době ale Hugh propaguje svou čerstvou novinku Ocelová pěst, a tak se ho novináři logicky vyptávají také na Wolverina. Naposledy přišlo na přetřes jedno poměrně pikantní téma: Tvůrci by chtěli film natočit s přístupností R (tzn. do sedmnácti let přístupný pouze s doprovodem starší osoby)!

V čem by se v takovém případě film změnil oproti svým předchůdcům? Jackmanovi nejde ani tak o nějakou větší násilnost, ale chtěl by ve filmu důsledně zachytit Loganovu obhroublou náturu, která jeho předchozím inkarnacím tak trochu chyběla. Zdaleka nejblíž byl ke kýženému ideálu ve svém několikavteřinovém cameu v X-Men: První třídě. A přesně takovou vyřídilku by chtěli tvůrci do nového Wolverina dostat.

Jenže je to reálné? Studio jen těžko posvětí mnohamilionový blockbuster, na který se polovina cílové skupiny nebude moct jít podívat. A sám Jackman si není jistý, jestli zdrsnění Wolverina stojí za to, že řada jeho mladších fanoušků bude smutná z toho, že ho nemůže vidět. Řešením by prý mělo být jednak důsledné balancování na hraně pravidel, tak aby se z ratingu PG13 (film do třinácti let nevhodný) podařilo vyždímat co nejvíc (vzpomeňte na hodně drsného Temného rytíře, ten byl také PG13), ale především natočení řady scén ve dvou verzích, tak aby necenzurovaná verze mohla vyjít alespoň na DVD. Takže se vlk nažere a koza zůstane celá. Co myslíte? Chceme mít z Wolverina toho správného drsňáka, nebo už jsme si na jeho umírněnou verzi zvykli?

Zdroje: Collider, MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest