Kráska a zvíře má obsazení, může se točit

Kráska a zvíře má obsazení, může se točit | Fandíme filmu
Po Alence, Růžence a Popelce Disney chystá i Krásku. Kdo Emmě Watson bude dělat její zvíře a kdo to celé natočí?

Chtělo by se zvolat, že Kráska konečně našla svoje zvíře. Nejdůležitější zprávou ovšem je, že se konečně rozjíždí produkce dlouho odkládané verze slavné pohádky z továrny Walta Disneyho. Nutno podotknout, že bylo na čase. Projekt totiž několik let stál na místě a zainteresovaní tvůrci ho opouštěli a přicházeli jako na běžícím páse. Celé věci navíc přidává na atraktivitě, že se bude jednat o čistokrevný muzikál.

V titulní roli se objeví Emma Watson, která byla spojována s hlavní představitelkou od úplného počátku. Chvilku byla na stole varianta, že se po jejím boku objeví Ryan Gosling a na režisérskou židličku se posadí Guillermo del Toro. Oba nakonec bohužel vycouvali a tak budeme muset vzít s povděkem Danem Stevensem (The Guest), který byl obsazen do role Zvířete. Démonického Gastona si střihne Luke Evans (Hobit, Dracula: Neznámá Legenda). Režírovat bude Bill Condon (Dreamgirls, Twilight Sága). Zatím nepotvrzené informace hovoří také o tom, že by se ke stávajícímu obsazení měli přidat Emma Thompson (Harry Potter), Timothy Spall (Mr. Turner) a Matt Lucas (Alenka v Říši divů).

Natáčení by mělo začít letos a předběžně se počítá s premiérou na příští rok. S největší pravděpodobností v zimě, aby projekt zůstal v čerstvé paměti kritiků při udělování filmových ocenění a diváci se během vánočních svátků nahrnuli. Přiznám se, že jsem nikdy Emmu ani ostatní neslyšel zpívat, takže nezbývá než doufat, že se s náročnou rolí poperou se ctí. Titulní obrázek je z Harryho Pottera.

Zdroje: Ropes of Silicon, THR, Variety

Kráska a zvíře

02.03.2017 | USA, Velká Británie
Fantasy, Rodinný, Romantický, Muzikál
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest