Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana

Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Čeká nás ten nejambicióznější DC film vůbec?

Jedním z povedených elementů filmové Justice League byla postava Flashe v podání Ezry Millera. Proto nepřekvapí, že se neustále hovoří o tom, že chce Warner urychleně dostat do výroby Flashpoint – film s Flashem v hlavní roli, u kterého zároveň očekáváme, že pomůže zásadně překopat základní kameny celého provázaného světa DC filmu. Warner se tak snadno bude moci zbavit všeho, co se mu nehodí do krámu.

Komiksová předloha (které se může film držet do větší či menší míry) pojednává o tom, jak se Flash dostane do paralelní reality, přijde o své schopnosti a snaží se zase vše napravit. Příběh už byl zpracovaný třeba v populárním seriálu, nicméně šéf DC Films Geoff Johns tvrdí, že ve filmové verzi uvidíme věci, které DC Comics nemohl ukázat nikde jinde. Máme se těšit především na obří měřítko a také na Batmanův příběh.

Ve světě Flashpointu není Batmanem Bruce Wayne, ale Thomas Wayne, jeho otec, který se stal hodně temnou verzí temného rytíře po tom, co mu syn Bruce zemřel v náručí a jeho žena Martha se zbláznila a stala se verzí Jokera. Ve filmovém světě DC hrál Thomase Jeffrey Dean Morgan a podle Ezry Millera by mu ztvárnění temného Batmana rozhodně sedlo. Miller dále zmínil, že snímek nevyhnutelně roztrhá materii filmového DC světa na kusy, i když musí připustit, že zatím ještě nečetl scénář. Na druhou stranu, Flash už začínal několikrát od začátku a tahle verze zatím podle Millera vypadá nejnadějněji – jako ta, která by skutečně mohla být realizovaná.

Nedávno se objevila zpráva, že je studio blízko k najmutí režiséra, tak třeba je skutečně snímek na dobré cestě. Jako poslední byl jako hlavní kandidát zmiňovaný Robert Zemeckis, tak uvidíme, zda nakonec snímek připraví právě on.

Zdroje: Ben Fritz, ComicBook.com, EW

Galerie: 5

Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu Flashpoint slibuje dosud neviděné i specifického Batmana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest