Jeffrey Dean Morgan snad vážně bude Batman

Jeffrey Dean Morgan snad vážně bude Batman | Fandíme filmu
Morgan byl dotázaný na to, jestli jej uvidíme jako Batmana ve Flashpointu. Sledujte jeho potutelnou reakci.

Co je pevně dané? Blíží se Flashpoint, což je v komiksech příběh, ve kterém Barry Allen (superhrdina Flash, ve filmech v podání Ezry Millera) cestuje v čase a změní realitu. Nakonec Barry všechno zase vrátil do (skoro) původního stavu, ale pro tvůrce to byla příležitost, jak permanentně změnit řadu detailů a především si krátkodobě pohrát s jinak nemyslitelnými koncepty. Jeden z nejznámějších elementů Flashpointu se skrývá pod Batmanovou maskou. Tam se totiž neukrývá Bruce Wayne, ale Thomas Wayne, který v téhle paralelní realitě střet s kriminálníkem v temné uličce přežil.

Thomase Waynea v Batman v Superman hrál Jeffrey Dean Morgan, kterého mají komiksoví fandové rádi pro jeho ztvárnění Komedianta ve Watchmenech a Negana v Živých mrtvých. Už od premiéry BvS se spekuluje o tom, jestli by se jednou Jeffrey jako postarší Batman nemohl objevit (i když ve skutečnosti je herec jen o šest let starší než aktuálně úřadující představitel Batmana Ben Affleck). A teď se vyjádřil přímo Morgan. Moderátor Jimmy Kimmel začal vyzvídat a Morgan se okamžitě začal uculovat, uhýbat pohledem a říkat, že nic nesmí říct, nic neřekne a vlastně ani nic neví.

To si můžeme vykládat několika různými způsoby. Jeffreyho fanoušky by asi potěšila varianta, že si herec Batmana skutečně zahraje a zatím o tom nesmí mluvit, protože Flashpoint je zkrátka a dobře ještě hodně daleko. Vyloučit ale samozřejmě nejde ani to, že jednapadesátiletý Morgan v tom už dávno umí chodit, ví jak se věci mezi internetovými fanoušky mají a baví ho, že je může tímhle způsobem škádlit. Anebo o roli usiluje a touhle nevinnou hříčkou chce studiu Warner ukázat, že by jej diváci v masce viděli moc rádi.

Jak to vnímáte vy? Uvidíme ve Flashpointu Thomase Waynea v Batmanově kostýmu a bude jej hrát Jeffrey Dean Morgan? Jeffreyho reakci můžete sledovat od času 1:50:

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest