Super Mario Bros.: Chystá se celovečerák

Super Mario Bros.: Chystá se celovečerák | Fandíme filmu
Nintendo
Nintendo míří se svým maskotem po letech opět do kin. Dopadne to tentokrát lépe?

Nejspíš ho znáte hlavně z Game Boye, z nějaké obývákové konzole nebo z toho příšerného filmu z roku 1993. Řeč je o nejznámějším instalatérovi Světa, Super Mariovi. Po naprostém propadáku z roku 1993 dlouho Nintendo nechtělo svoje postavičky filmařům půjčit. Nakonec se domluvilo možná trochu nečekaně se společností Illumination Entertainment, která dělá filmy sice úspěšné, ale povětšinou kriticky nepříliš dobře přijaté. Klíčovým důvodem k dohodě mohla být skutečnost, že Illumination patří pod Universal, se kterým už Nintendo spolupracuje na zábavních parcích.

Jak už podle společnosti Illumination jistě odhadujete, celovečerní Super Mario Bros. by měli být animovaní a zařadit se po bok Mimoňů či Tajného života domácích mazlíčků. Videohry s Mariem mají obvykle jen minimální nebo vůbec žádný děj, takže v tuhle chvíli je dost obtížné si představit, o co vlastně v celovečerním filmu půjde. Do komentářů můžete dát nějaké vlastní nápady.

A co je pro Nintendo ještě důležité? Na projektu se (nejspíš jako producent) bude podílet Shigeru Miyamoto, tvůrce Maria a Zeldy, takže Nintendo bude mít větší jistotu, že bude mít nad projektem dostatečnou kreativní kontrolu a tentokrát neudělá Mariovi nikdo ostudu.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest