Warcraft: Plakáty s jednotlivými postavami

Warcraft: Plakáty s jednotlivými postavami | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ještě jeden uniklý materiál z letošního Comic-Conu. A co odhalily o chystané epické fantasy filmaři?

Těsně po Comic-Conu jste pravděpodobně zaznamenali videoukázku z chystané fantasy Warcraft, která z prezentace unikla. Viděli jsme v ní umírající svět Orků, ze kterého se jeho obyvatelé snaží za každou cenu dostat. Ve chvíli, kdy Orkové projdou magickým portálem, video končilo. Zbytek ukázky se online nedostal, avšak podle očitých svědků ukazoval záběry ze světa Azerothu obývaného především lidmi, kam Orkové přicházejí s prostou touhou přežít, ale jsou vnímáni jako nebezpeční vetřelci, což je základní konflikt celé fantasy ságy.

Orkové v druhé části upoutávky poprvé narazí na lidi na koních a následně ukázka představila lidského krále Llanea Wrynna a několik dalších postav ve městě Stormwind. Podle krále jsou Orkové nestvůry a musí být zničeni. Pokud se síly Aliance nesjednotí, budou smeteny z Azerothu. V několika scénách se Orkové a lidé střetnou v bitvě stylem, který údajně vzdáleně připomíná Statečné srdce s Melem Gibsonem. K vidění je létající gryf, ve videu se mihli i elfové. I v lidském světě se film hodně spoléhá na digitální prostředí, což zřejmě bude na některé diváky působit rušivě. Film prý připomíná modernějšího a špinavějšího Avatara. Hudbu skládá Ramin Djawadi (Iron Man, Pacific Rim). První oficiální trailer by podle režiséra Duncana Jonese měl být zveřejněn letos v listopadu.

Vedle upoutávky byly na Comic-Conu k vidění také plakáty s jednotlivými postavami. Už dříve jsme oficiálně viděli Durotana a Lothara, ostatní postavy tedy alespoň v tomhle bootlegovém provedení. Níže najdete plakáty s popiskem, dole v galerii pak ještě jednou ve větší velikosti. Pokud se o jednotlivých protagonistech chcete dozvědět něco bližšího, doporučujeme jeden náš starší článek.

Ruth Nega (Lady Taria), Ben Schnetzer (Khadgar), Dominic Cooper (Llane Wrynn), Ben Foster (Medvih), Travis Fimmel (Anduin Lothar)

Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Rob Kazinsky (Orgrim), Clancy Brown (Blackhand), Daniel Wu (Gul’dan)

Během samotné prezentace byli na pódiu přítomní všichni herci i režisér Duncan Jones, který film na Conu prezentoval už potřetí. Dominic Cooper si postěžoval, že lidská brnění byla pěkně těžká, zatímco představitelé Orků si na scénu chodili ve svých pohodlných performance-capture „pyžamech. Clancy Brown předvedl Blackhandův hlas. Rob Kazinsky byl dlouhou dobu zapáleným hráčem online hry World of Warcraft, které se věnoval tolik, že to přispělo k rozpadu jeho tehdejšího vztahu. Daniel Wu si pro změnu chtěl vzít roční pauzu kvůli čerstvě narozenému miminku, ale žena, nadšená hráčka, jej přesvědčila, že tuhle roli prostě vzít musí. Režisér slibuje, že film není určený jen fanoušům videoher, ale všem. Robert Kazinski na druhou stranu tvrdí, že Jones natočil takový film, na jaký hráči čekali. Pro Paulu Patton byla výzva hrát polovičního člověka a polovičního Orka a moderátor celého panelu prozradil, že viděl hrubý sestřih filmu, a Ben Foster je podle něj naprosto vynikající. To vše a ještě víc ostatně ale můžete sami slyšet v přiloženém záznamu celé prezentace:

Warcraft: Comic-Con prezentace

Warcraft je adaptací populární fantasy videohry, ve které se do fiktivního světa Azerothu začnou skrze magický portál valit zástupy orků (tzv. Horda) a rozpoutají masivní válku proti domorodému obyvatelstvu (lidé a jejich spojenci - tzv. Aliance). Film by se měl zabývat prvním střetem obou znesvářených stran. Režíruje Duncan Jones, hrají Ben Foster, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell nebo Clancy Brown. Datum premiéry je stanoveno na 10.6. 2016.

Zdroje: Slashfilm, Coming Soon, io9, Duncan Jones

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Warcraft: Plakáty s jednotlivými postavami | Fandíme filmu Warcraft: Plakáty s jednotlivými postavami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest