Angry Birds ve filmu: Ptáci vs. Prasata aneb hra jako živá

Angry Birds ve filmu: Ptáci vs. Prasata aneb hra jako živá | Fandíme filmu
Ptáci se opravdu střílejí prakem za prasaty a každý z nich má v rukávu (nebo v kloace) nějaký ten schovaný trik. K novému traileru přidáváme nový plakát.

Dočkali jsme se nového traileru na Angry Birds ve filmu a je třeba říct, že film v upoutávce skutečně připomíná populární hru. Ústřední červený pták (Jason Sudeikis) je skutečně „angry“, prasata kradou vejce a dokonce dojde na střílení ptáků prakem. Zní to naprosto šíleně, ale vypadá to, že film nebude šetřit vtipy, takže kdyby jich větší část byla povedená, nemusel by Angry Birds v kině být až tak špatný zážitek. Přinejhorším necháte svoje ratolesti koukat a sami si vystřelíte pár ptáků na mobilu. V tomhle případě by snad používání telefonu v kině nemuselo až tak vadit...

V animované 3D komedii Angry Birds ve filmu (The Angry Birds Movie, Angry Birds vo filme) se konečně dozvíme, proč jsou ptáci tak naštvaní.

Snímek nás zavede na ostrov, který obývají samí šťastní nelétaví ptáci. Tedy skoro samí šťastní nelétaví ptáci. Horkokrevný Red (Jason Sudeikis), zbrklý Chuck (Josh Gad) a těkavý Bomb (Danny McBride) byli v tomhle ráji vždycky vyděděnci. Avšak když ostrov navštíví tajuplná zelená prasátka, je nečekaně právě na třech outsiderech, aby zjistili, co mají prasata za lubem.

V původním znění dále hrají Bill Hader, Maya Rudolph, Peter Dinklage, Keegan Michael Key nebo youtoberská dvojice Smosh (Ian Hecox a Anthony Padilla). Režírují Fergal Reilly a Clay Kaytis. Scénář napsal Jon Vitti. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 12.5. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest