Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény

Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Sexuální skandál Kevina Spaceyho má pro herce další kariérní dohru.

Kariéra Kevina Spaceyho se hroutí jako domeček z karet. Sexuální skandál Harveyho Weinsteina otevřel stavidla a postupně vznesli další lidé další obvinění proti dalším hollywoodským osobnostem. Jednou z nejvýraznějších je Spacey, který byl nejprve obviněný z toho, že před lety dělal sexuální návrhy tehdy čtrnáctiletému Anthonymu Rappovi. Další obvinění na sebe nenechala dlouho čekat, včetně několika členů štábu seriálu House of Cards, jehož natáčení bylo pozastaveno a čeká se na další rozhodnutí o jeho budoucnosti. A teď byl Spacey vyškrtnutý také ze snímku Všechny prachy světa (All The Money In The World).

To je naprosto bezprecedentní rozhodnutí. Očekávaná novinka Ridleyho Scotta je kompletně dokončená. Viděli jsme trailery a zhruba za měsíc měl být snímek uvedený pro veřejnost. Po Spaceyho skandálu byla premiéra nejprve odložena na neurčito a teď se dozvídáme, že se režisér Scott společně s producenty jednomyslně rozhodli, že vystříhnou všechny Spaceyho scény a přetočí je s Christopherem Plummerem. Toho chtěl Scott obsadit do role milionáře Gettyho původně, nicméně studio si vyžádalo obsazení větší hvězdy. Teď tedy Plummer dostane svoji příležitost. Dle dostupných informací má role rozsah zhruba deseti natáčecích dní a k dispozici budou Michelle Williams a Mark Wahlberg, jejichž postavy vystupují s Gettym ve společných scénách. Studio hodlá přetáčky neprodleně realizovat a uvést snímek v původně zamýšleném termínu 22.12. 2017. V Česku a na Slovensku má být film uvedený 4. 1. 2018.

Snímek pojednává o únosu Johna Paula Gettyho III, za kterého jeho dědeček (Christopher Plummer), patriarcha zámožného rodu, odmítá zaplatit výkupné, aby neriskoval, že po něm někdo bude chtít v budoucnosti další. Přikládáme původní trailer:

Zdroje: Deadline, THR

Galerie: 4

Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény | Fandíme filmu Všechny prachy světa vystřihnou Spaceyho a přetočí jeho scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest