All the Money in the World: Velký únos v dynamickém traileru

All the Money in the World: Velký únos v dynamickém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ridley Scott představuje svoji novinku, ve které nás seznámí s mediálně propíraným únosem milionářského synka Johna Paula Gettyho III.

Únos Johna Paula Gettyho III je v kurzu. Seriál o něm (a dalším jeho životě) chystá Danny Boyle, ale jako první se o slovo hlásí s celovečerním filmem Ridley Scott. Jeho letošní novinka se soustředí právě na únos mladého Gettyho (Charlie Plummer) a na osobnost tvrdého patriarchy rodu, který odmítne zaplatit výkupné, aby neriskoval, že po něm někdo bude chtít v budoucnosti další výkupné.

Ve zveřejněném traileru můžeme vidět, že se do Gettyho staršího famózně převtělil Kevin Spacey, který je v ukázce jakousi enigmou v pozadí. Daleko víc se trailer soustředil na Gettyho III, jeho únosce, jeho zoufalou matku v podání Michelle Williams a na Gettyho poradce (Mark Wahlberg), který jako jediný situaci viditelně nějak řeší.

I když jde do určité míry o rodinnou ságu, Scott celou událost (minimálně v traileru) prezentuje hodně dynamicky. Scénář Davida Scarpy (Den kdy se zastavila Země) vychází z předlohy Johna Pearsona (předloha pro Legendy zločinu). Snímek v USA bude uvedený začátkem prosince, takže se studio Sony nejspíš pokusí políčit na Oscary, minimálně silně namaskovaný Spacey na nominaci pomýšlet může, protože radikální proměny má Akademie zkrátka ráda. Česká ani slovenská premiéra zatím ohlášeny nebyly.

Galerie: 2

All the Money in the World: Velký únos v dynamickém traileru | Fandíme filmu All the Money in the World: Velký únos v dynamickém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest