Dallas Buyers Club: První trailer

Dallas Buyers Club: První trailer | Fandíme filmu
Pohublý Matthew McConaughey umírá na HIV, ale nehodlá se vzdát bez boje.

A máme tu první trailer očekávaného a již dotočeného dramatu Dallas Buyers Club, ve kterém se před kamery (po několika hudebních klipech) vrací Jared Leto. Jared ve filmu ztvární transexuální ženu s HIV, která pomáhá rovněž nakaženému distributorovi nelegálních léčiv, Matthew McConaugheymu. Ten hraje skutečnou postavu Rona Woodroofa. Ronovi byl diagnostikován HIV s tím, že mu zbývá šest měsíců života, proto se vrhne na černý trh s léky a díky němu si prodlouží život o šest let a tento malý zázrak si nechce nechat jen pro sebe. V boji s nemocí, který nelze vyhrát, dvojici pomáhá doktorka Eve Saksová, kterou hraje Jennifer Garner. Vše měl pod taktovkou, festivaly ověnčený kanadský režisér Jean-Marc Vallée.

Oba herci kvůli natáčení podstoupili drastické snížení své váhy (jak se můžete přesvědčit v naší první zprávě nebo právě v čerstvém traileru) a zvláště Matthew vypadá ve tváři opravdu nezdravě. V traileru je pěkně nastíněn celý příběh od oznámení nevyléčitelné nemoci, shánění léků a jejich distribuci až po boj s úřady. Vše v rytmu rock and rollu, bez velkého sentimentu. Film s budgetem 5 miliónu dolarů očividně dává velký prostor hercům v hlavních rolích a nutno říci, že Matthew mě po dlouhé době přesvědčil, že není jen pěkná tvářička na obálky. Woodroof by mohl být jeho životní rolí.

Film bude mít premiéru příští měsíc na filmovém festivalu v Torontu, poté v Americe a začátkem příštího roku v Anglii. Kdy budeme moci zhlédnout film u nás, není zatím známo.

Dallas Buyers Club - První trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest