Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona

Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér prozradil, kdy a kde se film bude natáčet.

O čtvrté adaptaci knižní Narnie zatím nevíme mnoho. Filmaři si tentokrát vybrali Stříbrnou židli, v pořadí čtvrtou zveřejněnou knížku od autora C.S. Lewise. Na pařížském Comic Conu vystoupil režisér filmu Joe Johnston, který potvrdil, že film nebude odkazovat na předchozí tři, a že je začátkem „něčeho nového“. Natáčet se bude na Jižním ostrově Nového Zélandu. Preprodukce začne v létě, aby se příští zimu mohlo začít točit a v roce 2019 mohl snímek do kin. Scénář k filmu píše David Magee (Pí a jeho život, Hledání Země Nezemě).

Co ale zaujme filmové fanoušky asi nejvíc, je Johnstonovo oznámení, že po dokončení Stříbrné židle hodlá ukončit režisérskou kariéru! Aktuálně 67letý režisér v Hollywoodu začínal v kruzích Stephena Spielberga a George Lucase. V různých pomocných profesích pracoval na Hvězdných válkách, Indiana Jonesovi, Kačeru Howardovi či Willow. Jako režisér začal v roce 1989 snímkem Miláčku, zmenšil jsem naše děti, na kontě má snímky jako Rocketeer, Jumanji, Jurský park 3 nebo Captain Amerika: První Avenger. Tak snad se spolu s Narnií rozloučí se ctí.

Hlavními hrdiny Stříbrné židle jsou Eustace Scrubb (Eustác Pobuda) a jeho spolužačka Jill Pole (Julie Poláková). Ty lev Aslan přenese do Narnie, kde mají oba hrdinové za úkol najít ztraceného prince Riliana, syna krále Kaspiana Desátého, který pomalu umírá a potřebuje svého následníka.

Zdroj: Coming Soon

Galerie: 4

Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona | Fandíme filmu Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona | Fandíme filmu Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona | Fandíme filmu Stříbrná židle: 4. Narnie uzavře kariéru Joe Johnstona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest