Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi

Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Čínští fanoušci viděli třicet minut z filmu a krom chvály tvrdí i jednu zajímavou skutečnost. Plus ústřední hudební motiv filmu.

Tak už je to tu zas. Opět se šíří zvěsti o tom, že by se v Justice League mohl objevit další superhrdina vedle těch, které ukazují plakáty a trailery. A nemyslíme tím Supermana, o jehož návratu nepochybujeme ani v nejmenším. Už mnohokrát jsme slyšeli zcela zaručené zprávy o tom, jestli ve filmu bude nebo nebude Green Lantern. Nejnovější zpráva? Ve filmu bude.

V čínských kinech Warner pustil místním fanouškům zhruba třicetiminutový sestřih scén z filmu (podle některých zdrojů se jedná o úvodních 30 minut), které sklidily docela dobré ohlasy. Podle jedné z fanynek přítomných v sále se v jedné scén objeví zelené světlo, které přichází právě z někoho z Lanternů. Je možné spekulovat o tom, že se Lanterni objeví pouze v prologu, a že nepůjde o žádného Lanterna, kterého známe z komiksů, ale o jejich pradávného předchůdce, který před tisícovkami let bojoval na Zemi po boku Atlanťanů a Themysciřanů proti prvnímu útoku vesmírného nájezdníka Steppenwolfa. Právě on přece v traileru říká, že Lanterni „už nejsou“.

V tuhle chvíli jde ale samozřejmě o spekulace založené na informacích z neoficiálních zdrojů, takže rozhodnutí je čistě na vás: Věříte na základě aktuální i starší šuškandy, že nějaký Lantern ve filmu bude? Nebo si máme nechat zajít chuť?

A na závěr jako bonus ústřední hudební motiv filmu:

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroj: Screen Rant

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu Justice League: Už zase se šušká o dalším hrdinovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest