Justice League: Ryan Reynolds o ni nemá zájem

Justice League: Ryan Reynolds o ni nemá zájem | Fandíme filmu
Green Lantern na týmovku DC momentálně není příliš zvědavý. Proč?

Jakékoliv podložené zprávy o Justice League jsou zatím v nedohlednu, a dokud nebude mít Warner v ruce první výsledky Muže z oceli, pravděpodobně to tak zůstane. Během propagace Croodsových se nicméně ke své možné účasti vyjádřil Ryan Reynolds – aktuální představitel Green Lanterna. Momentálně sice není vůbec jisté, zda by Warner Reynoldse do role znovu obsadil, nicméně hercovo osobní stanovisko je následující:

Já vám nevím. Když se točí podobný komiksový film, musí se to dělat pořádně. Joss Whedon je v tom machr, stejně tak Christopher Nolan. Kdyby se k [Justice League] přistupovalo takovým stylem, pak by mě to zajímalo. Když jsem pracoval na Green Lanternovi, tak jsem poznal, jak těžké je natočit podobný námět stravitelně. Pokud nevíte naprosto přesně, kam chcete film směřovat a jakým způsobem divákům zpřístupnit svět, do kterého se komiksoví fanoušci s láskou noří už celá desetiletí, může z toho velmi snadno vzejít jeden velký zmatek. Takže v danou chvíli mě [Justice League] láká opravdu minimálně, nicméně jako u všech filmů, pokud by se projektu chopil vynikající režisér a dostal se mi do rukou skvělý scénář, nemám problém změnit názor.

Reynoldsův pohled na věc zní rozumě – minulost opravdu prokázala, že šít komiksovky horkou jehlou prostě nejde a ne každý režisér dokáže pochopit, co je na konkrétním hrdinovy (týmu) podstatné a jakým způsobem to přenést ze stránek papírových sešitů na filmové plátno, kde samozřejmě platí úplně jiné zákonitosti než v tištěné předloze. Zároveň se mi ale příliš nezdá, že by Reynolds před prvním Green Lanternem nepodepsal smlouvu na větší množství filmů. Takže je docela dobře možné, že i kdyby měla být chystaná Justice League sebehorší, tak když studio se rozhodne, že v ní Reynolds hrát bude, tak na tom herec nic nezmění.

Zdroje: CBM

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest