Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman?

Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podstupuje film dotáčky? Režisér navíc představuje nové mimozemšťany, které Thor v dalekém vesmíru potká.

Marvel zveřejnil japonský trailer na Thora: Ragnarok. Ten využívá pouze již známé záběry, takže pojďme rovnou na zajímavější novinky. Taika Waititi zveřejnil na svém profilu dvojici fotek Natalie Portman s rostlinou v květináči a připsal: „Dávejte pozor na znamení“. Je to jen nějaký nevinný žertík? Nebo nám pan režisér naznačuje, že se postava Jane Foster přeci jen nakonec vrátí, alespoň třeba v maličkém cameu? Pravda je, že momentálně nejspíš probíhají dotáčky.

Alespoň se tak tvářil Mark Ruffalo, který sdílel fotku z kostymérny, kde jej připravují na hraní Hulka. Nedávno sice bylo potvrzeno, že Ruffalo a Chris Hemsworth jsou v Británii, kde se momentálně točí Avengers: Infinity War, ale Ruffalo ve svém postu vyloženě říká „připravte se na Ragnarok“. A je docela klidně možné, že je pro Marvel jednodušší zorganizovat dotáčky v místě, kde má rozjetou jinou produkci, než aby se štáb třetího Thora složitě scházel znovu v Austrálii, kde se točila většina filmu.

Šéf Marvelu Kevin Feige nedávno řekl, že se Thor: Ragnarok nesnaží být jako Strážci Galaxie, jak by si mohli někteří diváci při pohledu na Thorovy trailery myslet. Studio se prý pouze po úspěchu Strážců přestalo bát experimentovat, a tak měl režisér Taika Waititi možnost při natáčení být svůj a experimentovat. To co vidíme v trailerech je zkrátka a dobře Waititiho styl. Experimentovat se režisér nebojí ani přímo při natáčení – Jeff Goldblum si nedávno pochvaloval, že jej hodně bavilo, jak je režisér při natáčení dialogů otevřený improvizaci. A tak vlastně ani sám Goldblum neví, co nakonec bude ve filmu říkat. A proč jeho Grandmaster není ve filmu modrý, tak jako v komiksech? Podle Waititiho je to proto, že jsme herce modrého už jednou mohli vidět, a to v praštěné sci-fi komedii Pozemšťanky jsou povolné, z roku 1988.

Příležitost zaimprovizovat si dostal i sám režisér, který si ve snímku zahrál Korga. Korg je Kronan, tedy tvor složený z kamení – jednoho takového jsme viděli už v úvodu Thora: Temného světa. Waititiho Kronan nebude tak vysoký a je to jeden z účastníků bitvy šampionů, kterou Grandmaster pořádá ve filmové aréně na planetě Sakaar. Tohle všechno jsou elementy vypůjčené z komiksového příběhu Planet Hulk, ze kterých si filmaři vzali ještě mimozemšťana jménem Miek. Korg se ve filmu s Thorem spřátelí a pomůže mu, vysvětlí mu, jak to v aréně chodí. Postava je velká a těžká, ale ponechá si režisérův vysoce postavený hlas – je to bodrá povaha se smyslem pro humor. V aréně je to pak neohrabaný hromotluk. Miek je potom hmyzí bojovník, který má stylový exoskelet a končetiny ostré jako nože. Je to hbitý válečník, který nemluví.

A teď už slíbený trailer a v galerii je také jeden nový promo art.

Thorovi: Ragnarok je Thor uvězněný na druhém konci vesmíru bez svého mocného kladiva. V závodě s časem se pokusí dostat zpět do Asgardu, aby zastavil Ragnarok – destrukci svého domova a konec celé asgardské civilizace. To vše z rukou nového mocné hrozby, bezcitné Hely. Nejprve ale bude muset Thor přežít smrtící gladiátorskou soutěž, ve které je postavený proti dřívějšímu spojenci a kolegovi Avengerovi – proti Neuvěřitelnému Hulkovi.

Thora Ragnarok režíruje Taika Waititi, v hlavních rolích Chris Hemsworth jako Thor a Tom Hiddleston jako Loki. Dále hrají Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson a Karl Urban, společně s Markem Ruffalem a Anthonym Hopkinsem. Produkují Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum a Victoria Alonso. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroje: EW, Taika Waititi, Mark Ruffalo, Heroic Hollywood, IGN, IGN II, Collider

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový sestřih traileru. A vrátí se Natalie Portman? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest