Jungle: Daniel Radcliffe bude bojovat o přežití

Jungle: Daniel Radcliffe bude bojovat o přežití | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Daniel Radcliffe se ocitne uvězněný v jihoamerické džungli, kde bude čelit nejrůznějším nástrahám přírody.

Role Harryho Pottera ve stejnojmenné sérii katapultovala Daniela Radcliffa mezi známé herecké tváře, zároveň si ho ale široká veřejnost s rolí mladého čaroděje s jizvou na čele pevně spojila. Od skončení sérii se tak snaží novými rolemi z tohoto zaškatulkování vymanit.

Loni upoutala pozornost jeho role ve Švýcaráku, kde ztvárnil oživlou prdící mrtvolu. Šílený námět byl přijat rozporuplně, ale části diváků se filosofická černá komedie odehrávající se v pustých lesích přeci jen líbila.

Právě liduprázdná příroda je spojující prvek s letošním Radcliffovým snímkem Jungle od režiséra Grega McLeana. Tentokrát však půjde o vážný příběh, v kterém se mladý bezstarostný cestovatel v podání Daniela Radcliffa ocitne sám uprostřed džungle. Bude tak jen na něm, aby se popral se vším, co na něj příroda nachystá, a pokusil se o svou záchranu. Na motivy skutečného příběhu scénář napsal Justin Monjo.

Dále ve filmu hrají například Thomas Kretschmann (Pianista, Valkýra) a Alex Russell (Nezlomný, Goldstone). Jak ale napovídá níže přiložený trailer, především se bude jednat o Radcliffovo sólo, do kterého se herec dle ukázky naplno položil. V Česku i na Slovensku by mělo survival drama Jungle vyjít 11. 1. 2018.

Jungle

14.10.2017 | Austrálie, Kolumbie
Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Jungle: Daniel Radcliffe bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Jungle: Daniel Radcliffe bude bojovat o přežití | Fandíme filmu Jungle: Daniel Radcliffe bude bojovat o přežití | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest