The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru

The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Idris Elba a Kate Winslet havarují v ledové divočině, a pokud mají přežít musejí se spolehnout pouze jeden na druhého.

Chcete diváckou pozornost a chybí vám komiksová zrůda nebo kataklyzmická událost? Pak proti hrdinům postavte matičku přírodu. Zabírá to. Také na sněhu už hrdinové trpěli nesčetněkrát. Jen v posledních letech se podívali na Everest, Revenant Leonardo DiCaprio zažil Zmrtvýchvstání za časů osidlování Ameriky a Liam Neeson havaroval na Aljašce Mezi vlky.

Nejnovější přírůstek žánru točil někdo, od koho byste dobrodružství na sněhu nejspíš nečekali. Palestinský režisér Hany Abu-Assad na sebe upozornil dramaty Ráj hned teď a Omar a jak už to tak bývá, když si vedl dobře na festivalovém okruhu, sáhl po něm nakonec Hollywood, aby mu svěřil žánrovku.

Idris Elba a Kate Winslet si zahráli dva náhodné pasažéry malého dopravního letadla, kteří ztroskotají v zasněžených horách, uprostřed ničeho. Mobil nemá signál, a tak nezbývá, než se spolehnout jeden na druhého. Nejprve se snaží počkat na pomoc u trosek letadla, a když žádná nepřichází, čeká je náročná cesta napříč divočinou. Snímek slibuje, že krom survival dramatu nabídne i romantický element, což by mohlo subžánr o přežívání v divočině ozvláštnit.

Přiložený trailer možná nepůsobí nijak přelomově, ale předkládané záběry jsou po všech směrech solidní a silná herecká dvojka by mohla dát krásným obrázkům z divočiny patřičnou šťávu. Scénář napsali J. Mills Goodloe (Pride, Věčně mladá, Všechno, úplně všechno) a Chris Weitz (Jak na věc, Popelka, Rogue One: Star Wars Story) podle románové předlohy Charlese Martina. Ve vedlejších rolích se objeví Dermot Mulroney a Beau Bridges. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 19.10. 2017. V galerii najdete první fotky.

Galerie: 5

The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu The Mountain Between Us: Drsný survival thriller v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest