6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu

6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na trailer, ve kterém se Josh Hartnett snaží přežít odříznutý na zasněžené hoře.

Na podzim dorazí do kin snímek Hora mezi námi, který jsme vám před časem představili. Pojednává o dvojici přeživších letecké havárie v zasněžených horách. Jen pár týdnů předtím se o diváckou přízeň bude ucházet další podobný příběh. V 6 Below: Miracle on the Mountain hraje Josh Hartnett bývalého hokejistu, který si vyrazí zajezdit na snowboardu do pohoří Sierra Nevada. Sněhová bouře jej na osm dní odřízne na svahu od civilizace, během kterých se hrdina popere s vnitřními démony, postaví se minulosti a snad znovu najde ztracenou víru.

Bohužel, trailer působí podobně klišovitě jako premisa. Hudba je až příliš patetická, stejně jako Hartnettovo spílání nebesům nebo naříkání jeho matky (Mira Sorvino). Je možné, že v USA bude snímek cílit především na věřící diváky, české nebo slovenské uvedení každopádně zatím v plánu není. Pokud je trailer vypovídající, tak asi žádná velká škoda. Hartnett se docela dobře etabloval na tři roky v seriálu Penny Dreadful, jinak se mu ale předpovídanou hvězdnou kariéru nikdy nastartovat nepodařilo. Režisér Scott Waugh má na triku snímky Povinnost a čest a Need for Speed, takže neuspokojivý trailer není žádným velkým překvapením.

Galerie: 5

6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu 6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu 6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu 6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu 6 Below: Miracle on the Mountain: Další film o přežití na sněhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest