Iron Man 3 má v záloze dalšího záporáka

Iron Man 3 má v záloze dalšího záporáka | Fandíme filmu
Plus poslední novinky o obsazení.

Podle posledních zpráv se Tony Stark utká ve svém třetím sólovém dobrodružství s teroristickou skupinou, která si říká The Mandarin, a která se chystá zasáhnout svět virem Extremis. Ten v komikse malé procento lidí s vzácnou genetickou poruchou posílí (Tonymu umožní lepší propojení s jeho brněním, jiným zase dodala nadlidskou sílu), ale všechny ostatní by zabil. Doposud se tak nějak předpokládalo, že na osobní úrovni by si to Stark ve finále rozdal s někým, kdo má v těle látku Extremis aplikovanou a může se tak Iron Manovi fyzicky rovnat, ale teď se objevila jiná varianta.

James Badge Dale (Mezi vlky, Stud, Lone Ranger) byl totiž obsazen do role podplukovníka Erica Savina, který v komiksu stoupne na nášlapnou minu, je rozmetán na kusy a zpátky k životu je přiveden jako kyborg Coldblood. Samozřejmě je klidně možné, že Savin ve filmu bude figurovat vždy pouze jako člověk, popřípadě si ho tvůrci připravují pro další díly, ale pro třetí díl Iron Mana by byl poměrně logickým fyzickým oponentem, pokud si opravdu Tony vpíchne sérum Extremis, úžeji se tak propojí se svým brněním a prakticky se tak sám stane „částečným strojem“.

Co se týče dalšího obsazení, tak Ben Kingsley bude mít ve filmu zřejmě jen menší roli, protože teď točí Enderovu hru, pak ho čeká historický snímek The Physician a teprve potom se připojí ke štábu Iron Mana 3, a Jessica Chastain se nakonec ve filmu neobjeví vůbec. Její nabitý rozvrh to nedovolil. V roli Mayy Hansen by ji měla nahradit neméně zajímavá Rebecca Hall (Dokonalý trik, Vicky Cristina Barcelona).

To pořád ale ještě není všechno. Před pár dny jsme se také dozvěděli, že i po letech bude na muže z oceli stále dohlížet režisér prvních dvou dílů, Jon Favreau, který bude trojku spoluprodukovat. Naznačil, že IM3 bude oproti dosavadním filmům od Marvelu dost nekonvenční, půjde hodně do hloubky a bude se soustředit především na samotného Tonyho, na to, co ho žene kupředu. Ředitel Marvelu Kevin Feige pak v nedávném rozhovoru zopakoval, že IM3 bude protiváhou k Avengers, když se v něm bude muset Tony spolehnout sám na sebe, aniž by mu mohl kdokoliv z party přispěchat na pomoc.

Zdroje: Empire, Super Hero Hype, Facebook Jessicy Chastain, Variety, THR, Deadline

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest