Phantom Thread: Novinka P.T. Andersona má název a synopsi

Phantom Thread: Novinka P.T. Andersona má název a synopsi | Fandíme filmu
Známe i český název a datum premiéry.

O nejnovější filmu P.T. Andersona (Magnolia, Až na krev) se sice nějakou dobu proslýchalo, že by se mohl jmenovat Phantom Thread, ale teprve teď, dva měsíce před premiérou, je to oficiálně potvrzené. Zároveň vychází synopse filmu:

Oscarem třikrát oceněný Daniel Day-Lewis hraje hlavní roli ve Phantom Thread Paula Thomase Andersona a pokračuje tak jejich kreativní spolupráce z roku 2007, kdy společně přinesli Až na krev. Scenárista a režisér opět bude zkoumat jedno výrazné prostředí 20. století. Nový snímek je drama zasazené do světa zakázkové módy v Londýně 50. let. Příběh nás nechá nahlédnout za závěs jednoho nesmlouvavého krejčovství, které pracovalo pro šlechtu a smetánku.

Dle neoficiálních zpráv by snímek měl pojednávat o skutečném módním návrháři, Charlesi Jamesovi. Jedná se o první film, ke kterému si P.T. Anderson sám dělal také kameru a mělo by jít o vůbec poslední Day-Lewisovu roli. V českých kinech bude film uveden jako Nit z přízraků a jak v Česku tak na Slovensku je premiéra naplánována na 1. 2. 2018. V USA bude snímek uvedený letos na Vánoce, takže může pomýšlet na oscarové klání.

Nit z přízraků

11.12.2017 | USA, Velká Británie
Drama, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest