The Silent Man: Liam Neeson odhalí jeden z největších skandálů

The Silent Man: Liam Neeson odhalí jeden z největších skandálů | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se na ochutnávku z chystaného dramatu, ve kterém si Neeson zahrál Deep Throata, informátora, který pomáhal odhalit korupci v Nixonově administrativě.

Na Liama Neesona jsme v posledních letech zvyklí jako na stárnoucího akčního hrdinu. Teď se vrací k dramatu. V životopisném snímku The Silent Man si zahrál Marka Feltona, daleko lépe známého jako Deep Throat. Jedná se o historicky významnou osobnost amerických dějin, vysoce postaveného informátora z FBI, který při nechvalně proslulé aféře Watergate odhalil novinářům klíčové informace o korupci v administrativě presidenta Nixona. Snímek bude pojednávat nejen o Watergate a o tom, co Feltona vedlo k tomu, aby kontaktoval novináře. Dozvíme se víc také o životě dosud tajemného muže, který odhalil svou totožnost až po přelomu letopočtu.

Jak sami můžete vidět ve zveřejněné upoutávce, půjde převážně o konzervační film, postavený na hereckých výkonech. Proto je dobře, že spolu s Neesonem je obsazení vskutku nabité. Dále hrají: Diane Lane, Marton Csokas, Josh Lucas, Tony Goldwyn, Michael C. Hall, Tom Sizemore, Wendi McLendon-Covey, Ike Barinholtz, Bruce Greenwood, Brian D’Arcy James, Kate Walsh, Noah Wyle či Maika Monroe. Snímek napsal a zrežíroval Peter Landesman (Diagnóza: Šampión, Kill the Messenger). V amerických kinech se film začne promítat v září.

Galerie: 2

The Silent Man: Liam Neeson odhalí jeden z největších skandálů | Fandíme filmu The Silent Man: Liam Neeson odhalí jeden z největších skandálů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest