Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu

Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
John Cena, Leslie Mann a Ike Barinholtz neváhají pít pivo řití, jen aby jejich dcery nesouložily.

Příští rok se do kin podívá bláznivá komedie Blockers, která obrátí naruby koncept snímků o středoškolácích, kteří se snaží za každou cenu zasunout. V tomhle případě budeme sledovat trojici rodičů, kteří se snaží zabránit tomu, aby se zasouvání praktikovalo právě na jejich dcerách. Celá premisa je samozřejmě strašně staromódní a přitažená za vlasy. Už teď jde odhadnout, že snímek pravděpodobně bude končit nějakým tím smířlivým ponaučením o tom, že se rodiče budou muset naučit žít s vědomím, že jejich dcery dospívají a nedá se s tím nic dělat. Záležet bude na tom, jak se povedou jednotlivé vtipy.

A právě styl humoru nám prezentuje čerstvě zveřejněný necenzurovaný trailer. Většina upoutávky je podle mě dost hluchá, jde vesměs o situace předvídatelné či tlačené na sílu. Fungovat by mohly přestřelené momenty, které v traileru reprezentuje chytání padajícího tatínka za nohu, nebo hodně peprný humor, jako když ve finále sledujeme vyprsknutí piva řitním otvorem. Podobné chuťárny vždy byly pro sexuální teenagerské komedie určitým odznakem hrdé drzosti a mezi snímky panovala nepsaná soutěž o to, který se odváží uchýlit k nechutnějšímu nebo provokativnějšímu fóru. A když se situaci povedlo zvládnout technicky (z hlediska komediálního provedení), tak už následně bylo vždy jen na divácích, zda je podobné momenty rozesmějí nebo jim budou připadat nechutné a trapné.

Obsazení je poskládané z osobností, které často excelují ve vedlejších rolích, kde jsou příjemným zpestřením. Tady musejí John Cena, Leslie Mann a Ike Barinholtz film sami táhnout. Doplňují je ještě June Diane Raphael a Hannibal Buress. Snímek režírovala jako svou prvotinu Kay Cannon, která si vysloužila ostruhy jako scenáristka trilogie Ladíme, popřípadě seriálů 30 Rock, New Girl a Girlboss. Nejspíš právě odtud si přivedla jinak nepříliš známého scenáristu Ebena Russella. Jim Kehoe se pak už nemůže pochlubit naprosto ničím zajímavým. Klíčová je nicméně mezi scenáristy především tvůrčí dvojice Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. Ti jsou zodpovědní za sérii Zahulíme, uvidíme a za Prci, prci, prcičky: Školní sraz. Komediální tým tedy není vůbec marný, tak uvidíme, zda se mu z připitomělé premisy podaří něco vytřískat. Dozvíme se to 6. 4. 2018, kdy má snímek mezinárodní premiéru.

Kazišuci

20.04.2018 |
Komedie
Info o filmu

Galerie: 5

Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu Blockers: Přisprostlá komedie o tom, jak zabránit dcerám v sexu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest