Zahulíme uvidíme 3: Je tu první trailer

Zahulíme uvidíme 3: Je tu první trailer | Fandíme filmu
Harold a Kumar tentokrát budou hulit ve 3D a o vánocích. A samozřejmě u toho nesmí chybět Neil Patrick Harris.

První huličská komedie s Haroldem a Kumarem možná nebyla vyloženě finanční megahit, ale naprosto s přehledem si na sebe vydělala a ještě se jí podařilo mezi fanoušky získat kultovní status. Kila trávy, pohodová nálada, výborná chemie mezi Kalem Pennem a Johnem Cho a totálně mimózní Neil Patrick Harris zůstávají v hlavách fanoušků dodnes. Dvojka už byla o něco slabší, ale něco vtipu v ní přeci jen stále zůstalo a tak je na řadě díl třetí. Ten se bude jmenovat A Very Harold & Kumar Christmas a...bude ve 3D.

3D se v traileru tváří jako jedna z největších deviz celého filmu. Tvůrci si z fenoménu rozhodli dělat legraci, a tak se na nás podle všeho z plátna bude něco neustále valit. Ať už to budou zuby, vajíčka, prsty nebo nohy. Jinak z celé upoutávky sála stará známá pohoda, vracejí se klasické WTF momenty, kopce trávy a navíc to vypadá, že Neil Patrick Harris by tentokrát mohl dostat o trochu víc prostoru. Což by bylo jedině dobře, protože jeho není nikdy dost.

 

Špeky se maj hulit o Vánocích

O jakou šílenou cestu půjde tentokrát? Podle oficiální synopse se hoši šest let pořádně neviděli, ale na Vánoce musí opět spojit své síly, protože Kumarovy se podaří zapálit tchánův milovaný vánoční stromeček a pokud si nechce vystřihnout ostudu, musí do čtyřiadvaceti hodin sehnat duplikát.

Autoři prvních dvou dílů (a režiséři dvojky), Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, momentálně natáčí osmé Prcičky, a tak ke třetímu „Haroldovi a Kumarovi“ pouze napsali scénář – režie se ujal poměrně neznámý Todd Strauss-Schulson. Na druhé straně kamery se to naopak jen hemží jmény známými. Samozřejmě se vrátili John Cho (Harold), Kal Penn (Kumar) a Neil Patrick Harris. Ale jsou tu i další navrátilci:

Paula Garcés (Haroldova láska Maria), Danneel Harris (Kumarova Láska Vanessa), Bobby Lee (pařící Korejec z jedničky), a Eddie Kaye Thomas (zhulený soused Rosenberg). A mezi novými herci je také řada zajímavých jmen. Kromě Eminema (nejspíš se jedná o cameo) si ve filmu zahrají Danny Trejo, Patton Oswalt (namluvil Remyho v Ratatouille) či Thomas Lennon (Jeden z „králů vedlejších rolí“- pamatovat si ho můžete jako nadrženého úředníka ze Zkažené účy nebo jako geekoidního kamaráda Zaca Efrona ze Sladkých 17). Premiéra je stanovena na 13. července 2012.

 

Zahulíme uvidíme 3: První trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest