The Predator na plakátě

The Predator na plakátě | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Šéfka studia Fox pak slibuje, že nás čeká film, který vůbec nepůsobí jako Predátor.

Koncem září režisér a scenárista Shane Black na svůj Twitter napsal, že první trailer na The Predatora uvidíme až tak za čtyři měsíce, protože premiéra je naplánovaná až na příští léto. Zatím se tedy stále musíme spokojit jen s těmi nejmenšími zprávičkami, které se s filmem pojí. Především se aktuálně objevil plakát, který Predátora ztvárňuje jako bouři plnou blesků nad městem. Plakát zatím nebyl oficiálně zveřejněný, jen byl vyfocený na Licencing Expo, výstavě, kde se prezentují značky, které se v dohledné době chystají prezentovat před diváky.

A pak je tu ještě vyjádření Stacey Snider, šéfky studia Fox, která nedávno mluvila o budoucnosti Vetřelce. V tom samém interview Snider uvedla, že si myslela, že otevře scénář a na každém stránce bude džungle, a pak se to všechno popere. Scénář ale vůbec nepůsobil jako Predátor. Děj je zasazený na předměstí a ve středu vší akce (která chybět nebude), jsou malý kluk a jeho táta. Snider tak potvrzuje starší neoficiální zprávy, které o filmu máme.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 3.8. 2018. Podrobnější informace o ději najdete ve starším článku.

Zdroje: Shane Black, Dirtees, Variety

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

The Predator na plakátě | Fandíme filmu The Predator na plakátě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest