Predátor: Jednotka vojáků na nové společné fotce

Predátor: Jednotka vojáků na nové společné fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se vůbec poprvé na Thomase Janea, Alfieho Allena a Augusta Aguileru.

Shane Black, režisér a spoluscenárista The Predatora se podělil o další fotografii z natáčení. Tentokrát jsou na ní výhradně členové vojenské jednotky, které velí Quinn McKenna (Boyd Holbrook). Zleva doprava to jsou Alfie Allen, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Boyd Holbrook a Trevante Rhodes.

Rhodes v nedávném interview prozradil, že jeho Nebraska Williams je bývalý mariňák, který se přidá k speciální jednotce pod vedením jeho dobrého kamaráda McKenny, která má za úkol ulovit Predátora (Predátory). Film tedy zřejmě bude klást důraz na proaktivní element. Dále Rhodes dodal, že jednotka vojáků je (jak sami můžete vidět na fotce) dost nesourodá, poslepovaná skupinka, a že Shane Black točí film ve svém klasickém stylu, který je zasazený do světa Predátora.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018. Podrobnější informace o ději najdete ve starším článku.

Zdroj: Shane Black

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Predátor: Jednotka vojáků na nové společné fotce | Fandíme filmu Predátor: Jednotka vojáků na nové společné fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest