American Ultra: Jesse Eisenberg je flákač/špion

American Ultra: Jesse Eisenberg je flákač/špion | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Zapomeňte na Jasona Bournea. Až se v Jessem Eisenbergovi probudí skrytý potenciál, tak dokáže nepřítele usmrtit i obyčejnou lžičkou.

Komedie se špiony nám zachutnala naposledy ve skvělém Kingsmanovi. Můžeme očekávat podobnou zábavu taky od American UltraJessem Eisenbergem a Kristen Stewart? Podle traileru to vypadá, že by se z toho hrubozrnná sranda vyklubat mohla.

V upoutávce se seznámíme s huličem Mikem (Eisenberg), jenž si v životě zrovna vysoké cíle neklade a pracuje v obyčejné sámošce kdesi na maloměstě. Se svou přítelkyní Phoebe (Stewart) je šťastný, ale klidná pohodička zmizí, když Mikea dožene jeho zapomenutá minulost a odemkne v něm tajného agenta. Tímto se stává se svou milou trnem v oku vlády, která chce jeho smrt.

Bláznivou akční komedii, v níž nechybí důraz na milostnou notu, natočil Nima Nourizadeh, který nás vzal na nezapomenutelnou pařbu v Projektu X. Scénář je dílem Maxe Landise, jenž je zodpovědný za superhrdinskou Kroniku. Podle slov režiséra je film v některých scénách fakt šokující, násilný, legrační, hloupý až ho prostě nelze brát vážně. Příklad odražení kulky od pánvičky mluví za vše. Ve vedlejších rolích se představí Topher Grace (Predátoři, Spider-Man 3), John Leguizamo (Gamer) nebo Bill Pullman (Den nezávislosti 1 a 2). Zmatek Jesse Eisenberg v amerických kinech způsobí 21.8. Tuzemská premiéra zatím ohlášena není.

American Ultra: Trailer

 Zdroj: Slashfilm

Galerie: 2

American Ultra: Jesse Eisenberg je flákač/špion | Fandíme filmu American Ultra: Jesse Eisenberg je flákač/špion | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest