Jak by vypadal nerealizovaný Batman Darrena Aronofskyho

Jak by vypadal nerealizovaný Batman Darrena Aronofskyho | Fandíme filmu
Snímek se hodně podobá jednomu jinému batmanovskému projektu, který se v současnosti chystá.

Darren Aronofsky propaguje svou kontroverzní novinku matka!, a tak se jej novináři logicky ptají na co? Správně, na film s Batmanem, který měl točit ještě před tím, než se projektu chopil Christopher Nolan. Podrobnosti najdete v našem starším seriálu článků, ale co o projektu prozradil Aronofsky současně?

Podle režiséra především chystaný snímek o Jokerovi až nápadně připomíná vizi, kterou měl před lety on pro Batmana. Chtěl natáčet v Detroitu a New Yorku, udělat Gotham hodně realistický. Batmobil by nebyl smyšlený ale byl by to starý Lincoln Continental se dvěma motory z autobusu. Celý film měl být hodně intenzivní, živočišný a připomínat atmosférou Taxi Drivera, což je přesně ten příměr, který je spojovaný právě s filmem o Jokerovi. Jenže pro tehdejší Hollywood byly tyhle vyhlídky příliš drsné. Dnes je po podobných nápadech hlad, tenkrát chtělo studio klasický superhrdinský film, ke kterému by se dalo nasekat spoustu hraček. A koho chtěl Aronofsky do hlavní role? S nerealizovaným projektem byla spojována už řada jmen, avšak teď režisér tvrdí, že chtěl Joaquina Phoenixe (Gladiátor, Mistr).

Některé Aronofskyho nápady jsou tedy realizovány alespoň takto zpětně - režisér například také prozradil, že prsten, který nosí Bruce Wayne v Batman v Superman, to byl také původně jeho nápad.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest