Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru

Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Psychedelická hra se smrtí nemůže dopadnout dobře.

Hráči se smrtí z roku 1990, s Kieferem Sutherlandem a Julií Roberts v hlavních rolích byli menší hit. Studio Sony na letošní podzim chystá restart, který se teď představuje v prvním traileru. Ten má správně psychedelickou atmosféru a události vypráví hojně s pomocí nejrůznějších grafických vychytávek, podobně jako třeba letošní seriál Legion.

Ve snímku se skupina studentů pokusí zjistit, co je po smrti. Navrhnou proto nebezpečný experiment, kdy si navzájem řízeně zastavují srdce a znovu se přivádějí k životu, aby si o zážitcích mohli vyprávět. Jejich výlety na „druhou stranu“ jsou stále troufalejší, a tak je začínají pronásledovat hříchy jejich vlastní minulosti a nadpřirozené důsledky jejich konání.

Sutherland si zopakoval svoji roli z původního filmu, takže se jedná o tzv. „měkký restart“ (podobně jako třeba Jurský svět), kdy se technicky vzato jedná o pokračování původního snímku, nicméně téměř všechno je nové a často se (alespoň do určité míry) zopakuje původní koncept. V hlavních rolích hrají Ellen Page (Juno, Počátek), Diego Luna (Rogue One: Star Wars Story, Mexická jízda), Nina Dobrev (Upíří deníky, Ten co stojí v koutě), James Norton (Happy Valley, Grantchester) a Kiersey Clemens (Dope, Sousedi 2). Režíroval Niel Arden Oplev (Muži, kteří nenávidí ženy) a scénář napsal Ben Ripley (Zdrojový kód). Datum české premiéry je stanovené na 23. listopadu 2017, datum slovenské na 28. 9.

Galerie: 5

Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Hororový restart v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest