Polaroid: Už indiáni věděli, že foťáky kradou duši

Polaroid: Už indiáni věděli, že foťáky kradou duši | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se s dalším z řady duchařských hororů.

Nízkorozpočtových hororů je poslední dobou jako hub po dešti, a společnost Weinstein Company společně s Dimension Films se teď vytasí s dalším. Půjde o snímek Polaroid norského režiséra Larse Klevberga. Ten už před dvěma roky natočil snímek jako patnáctiminutový krátkometrážní film, letošní novinka potom bude jeho celovečerní prvotinou. Scénář k Polaroidu napsal Blair Buttler (Attack of the Show!, Slasher School), hlavní role si zahrály mladé, neokoukané tváře – Madelaine Petsch, Kathryn Prescott (24: Legacy), a Katie Stevens. Ze zkušenějších, známějších tvářích ve filmu uvidíme Javiera Boteta, který si zahrál monstra v hororech Mama, Rec nebo V zajetí démonů 2.

Hlavními hrdiny nového hororu jsou, jak jinak než parta teenagerů. Jeden z nich objeví starý polaroidový fotoaparát, se kterým začne své přátele fotit. Fotoaparát sebou však nese prokletí, a každý, kdo je na něm zvěčněn, zemře během krátké doby krutou smrtí. Film zatím nedostal rating, spekuluje se buď o PG-13, nebo R. Polaroid bude mít ve Spojených státech premiéru 25.8. letošního roku.  

Galerie: 2

Polaroid: Už indiáni věděli, že foťáky kradou duši | Fandíme filmu Polaroid: Už indiáni věděli, že foťáky kradou duši | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest