Coco: Nový trailer opět sází na city

Coco: Nový trailer opět sází na city | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Animák od Pixaru o mexické kultuře se dočkal dalšího traileru, který doplňují nově zveřejněné plakáty.

V předchozích ukázkách na animovaný film Coco jsme se z větší části seznámili se světem živých. To se však s příchodem nového traileru mění a my se konečně můžeme blíže podívat na famózně vypadající město, ve kterém zemřelí tráví veškerý svůj čas. Poprvé se alespoň na okamžik seznámíme se vzorem hlavního hrdiny Ernestem de la Cruzem, který si i přes svou smrt dokáže najít své publikum. Kromě něj se v ukázce objeví i alebrije Pepita, která hlavního hrdinu Miguela provází po posmrtném světě. Stejně jako Hector, který se mladého zpěváka ani trochu nebojí a vydává se s ním na cestu zpět do světa živých.

Nejnovější ukázka pokračuje v zajetých kolejích a stále klade velký důraz na rodinné vztahy. Pro upevnění atmosféry hraje v pozadí většiny traileru ikonický song „Bitter Sweet Symphony“, který si většina z vás jistě vybaví ve spojení s realitní show VyVolení nebo ještě lépe snímkem Velmi nebezpečné známosti. V galerii najdete několik nových plakátů, které byly vypuštěny spolu s novým trailerem.

Pokud vám nová ukázka nestačí a chcete se o ději dozvědět více, určitě doporučuji náš starší článek, který podrobně rozebírá prvních třicet minut filmu.

Coco pojednává o tajných hudebních touhách Miguela, který bydlí v živé, hlučné mexické vesnici, ale pochází z rodiny ševců, která muziku nenávidí. Po generace Riverovi hudbu zakazují, protože věří, že jsou jí prokletí. Miguelův pradědeček opustil před desítkami let svoji ženu, aby následoval svoje sny o vystupování. Jeho žena Imelda (Miguelova prababička) musela převzít odpovědnost nad celou rodinou a od té doby je hudba v rodině Riverových zapovězená.

Miguel však tajně touží po hudební slávě, inspirovaný svým oblíbeným zpěvákem, Ernestem de la Cruzem. Když Miguel zjistí, že má s Ernestem něco společného, pokusí se jej napodobit a přitom náhodou vstupuje do Země mrtvých. V překrásném podsvětí zakrátko Miguel potkává duše svých dlouho mrtvých, ale o nic méně „živých“ předků, včetně prababičky Imeldy. V říši mrtvých se Miguel spojí s přátelským kostlivcem, šprýmařem Hectorem, a společně se vypraví najít de la Cruze, aby si Miguel vysloužil od svých předků požehnání k vystupování a vrátil se do země živých dřív, než čas vyprší.

Režíruje Lee Unkrich, společně se scenáristou Adrianem Molinou. V hlavních rolích hrají Anthony González, Hectora Gael García Bernal, de la Cruze Benjamin Bratt a Renée Victor. Datum české premiéry je stanoveno na 18. ledna 2018, datum slovenské premiéry je stanovené na 4.1.2018.

Coco

22.11.2017 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Coco: Nový trailer opět sází na city | Fandíme filmu Coco: Nový trailer opět sází na city | Fandíme filmu Coco: Nový trailer opět sází na city | Fandíme filmu Coco: Nový trailer opět sází na city | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest