Coco: Nový trailer z velké výpravy do animovaného světa mrtvých

Coco: Nový trailer z velké výpravy do animovaného světa mrtvých | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se, jaký další kouzelný svět se urodil v hlavách snílků z Pixaru.

Do kin se blíží Auta 3, ale ruku na srdce, animákem roku má šanci být úplně jiný snímek z Disneyho stáje. Pixarovka Coco, inspirovaná mexickým svátkem mrtvých, je tu s novým trailerem, který o trochu víc poodhaluje, co nás vlastně ve snímku čeká. Samozřejmě je to výprava mladého Miguela do okouzlujícího mrtvých, kde potká svoje zesnulé předky a my si po snímcích jako V hlavě nebo Příšerky s.r.o. užijeme další ohromující svět z hlav kouzelníků z Pixaru. Na Slovensku je snímek naplánovaný na 23.11., tedy souběžně se světovou premiérou, v Česku si budeme muset počkat až do 25. ledna příštího roku.

Coco pojednává o tajných hudebních touhách Miguela, který bydlí v živé, hlučné mexické vesnici, ale pochází z rodiny ševců, která muziku nenávidí. Po generace Riverovi hudbu zakazují, protože věří, že jsou jí prokletí. Miguelův pradědeček opustil před desítkami let svoji ženu, aby následoval svoje sny o vystupování. Jeho žena Imelda (Miguelova prababička) musela převzít odpovědnost nad celou rodinou a od té doby je hudba v rodině Riverových zapovězená.

Miguel však tajně touží po hudební slávě, inspirovaný svým oblíbeným zpěvákem, Ernestem de la Cruzem. Když Miguel zjistí, že má s Ernestem něco společného, pokusí se jej napodobit a přitom náhodou vstupuje do Země mrtvých. V překrásném podsvětí zakrátko Miguel potkává duše svých dlouho mrtvých, ale o nic méně „živých“ předků, včetně prababičky Imeldy. V říši mrtvých se Miguel spojí s přátelským kostlivcem, šprýmařem Hectorem, a společně se vypraví najít de la Cruze, aby si Miguel vysloužil od svých předků požehnání k vystupování a vrátil se do země živých dřív, než čas vyprší.

Režíruje Lee Unkrich, společně se scenáristou Adrianem Molinou. V hlavních rolích hrají Anthony González, Hectora Gael García Bernal, de la Cruze Benjamin Bratt a Renée Victor. Datum české premiéry je stanoveno na 25. ledna 2018, datum slovenské premiéry je stanovené na 23.11. 2017.

Coco

22.11.2017 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Coco: Nový trailer z velké výpravy do animovaného světa mrtvých | Fandíme filmu Coco: Nový trailer z velké výpravy do animovaného světa mrtvých | Fandíme filmu Coco: Nový trailer z velké výpravy do animovaného světa mrtvých | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest