Tomb Raider má hudebního skladatele

Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Na kontě má posledního Šíleného Maxe nebo Deadpoola. Už víte, kdo to je?

Tomb Raider má premiéru za půl roku a zatím jsme z filmu viděli jenom pár fotek s Alicií Vikander v roli hlavní hrdinky. Neškodilo by proto, kdyby se v dohledné době objevil nějaký teaser, který by tak maličko víc podnítil naši zvědavost. Já osobně se první ukázky už nemůžu dočkat. Nicméně novinka se bohužel netýká filmové upoutávky, ale hudby. Dozvěděli jsme se, že ji bude skládat Tom Holkenborg alias Junkie XL, který zprávu potvrdil na osobním Instagramu. Holandský skladatel je podepsaný například pod filmy Šílený Max: Zběsilá cesta, Deadpool, 300: Vzestup říše nebo se podílel také na Batman vs Superman. Právě v kinech můžete jeho hudbu slyšet v Temné věži.

Sedm let poté, co zmizel lord Richard Croft (Dominic West), odmítla jednadvacetiletá Lara (Alicia Vikander) převzít pozici dědice globálního obchodního impéria a místo toho pracuje jako kurýr v Londýně a k tomu navštěvuje vysokou školu. Nakonec se nechá zlákat pokušením zjistit pravdu o zmizení svého otce a proto se vydá na jeho poslední známou polohu, kterou je ostrov poblíž Japonska. Její dobrodružná cesta se však změní v boj o život, protože na ostrově musí využít proti přesile nepřátel nejen svou bystrou mysl a silného ducha, ale musí se také naučit, kde jsou její hranice, když cestuje do neznáma. Jestli přežije tohle riskantní dobrodružství, zaslouží se nazývat "vykradačem hrobek". Dále hrají Walton Goggins nebo Daniel Wu. Režíruje Roar Uthaug. Datum české premiéry je stanovené na 15. 3. 2018, datum slovenské premiéry na 22. 3. 2018.

Zdroj: Junkie XL Instagram

Tomb Raider

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu Tomb Raider má hudebního skladatele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest