Tomb Raider: Nová fotka a podrobnosti od hlavní hrdinky

Tomb Raider: Nová fotka a podrobnosti od hlavní hrdinky | Fandíme filmu
Natáčení skončilo. Alicia Vikander hovoří o postavě mladé Lary Croft.

Zfilmovat videohru se zdá být pro filmaře skutečným oříškem. Filmů podle více či méně populárních her jsme již viděli desítky, na spočítání těch kvalitních by nám však stačila i ruka vysloužilého dřevorubce. Chystaný Tomb Raider budí díky solidnímu castingu, kdy hlavní hrdinku hraje talentovaná, oscarová herečka Alicia Vikander, i zajímavé režisérské volbě (Roar Uthaug) naději, že bychom se mohli konečně dočkat.

Vzhledem k tomu, že novinka bude adaptovat hlavně reboot herní série z roku 2013, uvidíme hlavní hrdinku před tím, než se vydá do Japonska po stopách svého zmizelého otce v podání Dominica Westa. V nejnovějším rozhovoru pro Entertainment Weekly se mladá švédská herečka o své postavě rozpovídala. Podle ní jde o začátek, kdy sice má Lara veškeré své charakteristické rysy, ale žádné zkušenosti, protože se teprve vydává na dobrodružství. Pro herečku je hlavní role v akčním filmu novinkou, sama sebe ale popisuje jako velkou fanynku dobrodružných snímků ze série o Indiana Jonesovi nebo Mumie. Pro natáčení akčních scén se jí hodila průprava z dětství, kdy dělala balet. Ve filmu máme čekat hodně akce ve vodě, prací na nich strávila herečka celých 16 dní z natáčení. Jedna ze scén se například natáčela v londýnském olympijském kanálu pro vodní slalom.

Natáčení minulý týden skončilo, film uvidíme v našich kinech od 15. 3. příštího roku, příští týden na Comic Conu bychom se teeeeoreticky mohli dočkat prvního traileru. Přikládáme nejnovější fotku.

Sedm let poté, co zmizel lord Richard Croft (Dominic West), odmítla jednadvacetiletá Lara (Alicia Vikander) převzít pozici dědice globálního obchodního impéria a místo toho pracuje jako kurýr v Londýně a k tomu navštěvuje vysokou školu. Nakonec se nechá zlákat pokušením zjistit pravdu o zmizení svého otce a proto se vydá na jeho poslední známou polohu, kterou je ostrov poblíž Japonska. Její dobrodružná cesta se však změní v boj o život, protože na ostrově musí využít proti přesile nepřátel nejen svou bystrou mysl a silného ducha, ale musí se také naučit, kde jsou její hranice, když cestuje do neznáma. Jestli přežije tohle riskantní dobrodružství, zaslouží se nazývat "vykradačem hrobek". Dále hrají Walton Goggins nebo Daniel Wu. Režíruje Roar Uthaug. Datum české premiéry je stanovené na 15. 3. 2018, datum slovenské premiéry na 22. 3. 2018.

Zdroj: EW

Tomb Raider

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest