Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů

Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Thor zakládá nový superhrdinský tým, jako za starých časů.

Marvel roztopil Thorovi: Ragnaroku pod kampaňovým kotlem a vyplavil opravdu velké množství nových materiálů. Zámořští novináři vydávají své reportáže z natáčení, ke kterým se ještě vrátíme, teď pro vás máme především novou krátkou upoutávku a sadu plakátů. Ty najdete dole v galerii a ta barevná záplava je docela sympatická. V zásadě jde o klasické pózující hrdiny, ale ty cákance barvy tak nějak příjemně připomínají, že tenhle film si nebude lámat hlavu s přílišným dbaním na konvence. A pak je tu ještě nejnovější upoutávka. Ta má sice jen necelou minutu, přesto je plná nových záběrů.

Nejvíc potěší asi vtípek o Revengers, který připomíná, že Marvel už skutečně samostatné filmy příliš netočí. Ve většině případů jde do větší či menší míry o další týmovku či přinejmenším cross-over. Vždyť si vezměte, že tentokrát spojí síly přinejmenším Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddleston) a Valkyrie (Tessa Thompson), přičemž víme, že minimálně ještě jeden další hrdina se nakrátko zastaví a Thorově partičce by alespoň trochu mohli pomoci další hrdinové z Asgardu. Revengers skutečně existovali také na stránkách komiksů, ale s filmovou verzí nebudou mít nic společného. Revengers se objevili v jednom případě jako komediální koncept, jindy jako alternativa k Avengers, když několik hrdinů mělo pocit, že hlavní tým nekoná, když by měl.

Thorův (Chris Hemsworth) svět se otřásá. Jeho prohnaný bratr Loki (Tom Hiddleston) vládne v Asgardu, na obzoru se objevila mocná Hela (Cate Blanchett), aby se trůnu zmocnila sama, a Thor je uvězněn na opačné straně vesmíru. Jestli se ze zajetí chce nějak dostat a zachránit svůj domov před hrozící destrukcí, musí se nejdříve probojovat skrz životu nebezpečný mimozemský turnaj a porazit tu svého bývalého spojence a přítele z Avengers… Neuvěřitelného Hulka (Mark Ruffalo)! Dále hrají Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režíroval Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Revengers v nové upoutávce a sada plakátů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest