Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu

Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
V Thorovi: Ragnarok bude víc hrdinů, než by se na první pohled mohlo zdát.

Že se v Thorovi: Ragnarok objeví Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), víme už dlouho. Naznačovaly to fotky z natáčení, později jsme to bylo i oficiálně potvrzeno. Zatím se ale hrdina neobjevil v žádném z propagačních materiálů. Tedy až doteď, kdy se stává poměrně zásadní částí nového japonského traileru. Kouzelník nemá pro Thora (Chris Hemsworth) dobré zprávy, jenže bůh hromu se nenechá zastrašit lehko. K tomu přidáváme do galerie nejnovější fotky, ke kterým Tessa Thompson dodala, že její Valkyrie a Loki (Tom Hiddleston) spolu budou mít skutečně intenzivní vztah. Vlastně jsou si dost podobní, ale Valkyrie brzy zjistí, jaký je Loki podrazák. Mezi láskou a nenávistí je však prý jen tenká hranice. Že by nám bujel nový superhrdinský románek? Jako bonus přidáváme automobilovou reklamu s Hulkem (Mark Ruffalo).

Thorův (Chris Hemsworth) svět se otřásá. Jeho prohnaný bratr Loki (Tom Hiddleston) vládne v Asgardu, na obzoru se objevila mocná Hela (Cate Blanchett), aby se trůnu zmocnila sama, a Thor je uvězněn na opačné straně vesmíru. Jestli se ze zajetí chce nějak dostat a zachránit svůj domov před hrozící destrukcí, musí se nejdříve probojovat skrz životu nebezpečný mimozemský turnaj a porazit tu svého bývalého spojence a přítele z Avengers…Neuvěřitelného Hulka (Mark Ruffalo)! Dále hrají Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režíroval Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový trailer odhaluje dalšího superhrdinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest