Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis

Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 22 obrázků
Má natáčení filmu potíže? K tomu nový vzhled Thora, spousta dalších fotek či potenciální propojení se Strážci Galaxie.

Je tomu jen pár dní, co jsme se dozvěděli, že Mark Ruffalo skončil s natáčením Thor: Ragnarok. Nevíme, jestli skončil úplně nebo se ještě zúčastní nějakých dotáček, nicméně vzhledem k tomu, že natáčení potrvá až do listopadu, může hercův odjezd z Austrálie znamenat dvě různé věci. Buď je Hulkova role ve filmu menší, než se mohlo zdát, anebo uvidíme po většinu času zeleného obra a Bruce Banner se ukáže jen minimálně. Protože co si budeme povídat, k vyrobení zeleného Avengera (kterého navíc dabuje Lou Ferrigno, nikoliv Mark Ruffalo) Marvelu stačí někdo levnější, než je Ruffalo. Podobně jako například při natáčení Strážců Galaxie není zapotřebí, aby drazí Vin Diesel a Bradley Cooper byli po celou dobu přítomní. S tímhle by teoreticky mohlo souviset nedávné vyjádření režiséra Taiky Waititiho, terý uvedl, že momentálně nemůže prozradit, jestli skutečně film bude buddy komedie s Hulkem a Thorem, jak se dříve uvádělo, protože se scénář neustále vyvíjí. Režisér doslova řekl, že ve filmu jsou „buddy elementy mezi Thorem a hulkem, ale kdo ví, jak bude vypadat výsledný film“.

Režisér také řekl, že Thor: Ragnarok bude jedna z nejodlišnějších a jedna z největších marvelovek, jaké jsme tu doposud měli. A to je hodně odvážné tvrzení, když si vezmete, že film přijde do kin po dvou dílech Strážců Galaxie nebo Doctorovi Strangeovi. Ale zajímavá je zmínka o velikosti filmu. Ragnarok je v nordické mytologii i v marvelovských komiksech událost apokalyptických rozměrů. Navíc bude film dějově posledním předstupněm před velkolepou Inifinity War, nějaké zvyšování laťky je tedy na místě. Jestli jde o plané řeči zatím nedokážeme posoudit, nicméně při pohledu na fotky z natáčení je uvěřitelná přinejmenším zákulisní informace, podle které v Austrálii vyrostla dvakrát tak velká kulisa, než Thorova dosavadní největší.

Jak sami můžete vidět, mimozemské město vypadá vskutku obdivuhodně. Podle některých informací se jedná o Asgard, podle jiných o místo, kde bude (zřejmě na kulatém prostranství uprostřed) pořádat Grandmaster (Jeff Goldblum) gladiátorské zápasy, kterých se zúčastní Thor i Hulk. Značná část kulis ale samozřejmě nakonec vyroste digitálně. Někteří místní řemeslníci si dokonce stěžují, že jim produkce slíbila práci až do podzimu, ale jejich kontrakty byly zrušené už teď. Z oficiálních zdrojů se ozývá, že podobný postup je běžný. Produkce je živý proces – když už není nájemná síla potřebná, bylo by zbytečné ji nadále platit. A většina kulis je prý hotová. Ze stran řemeslníků se naopak ozývá, že produkce je chaotická, režisér nezkušený, upřednostňuje (jakožto Novozélanďan) novozélandské pracovníky před australskými a produkce toho staví daleko méně, než původně slibovala. Tak doufejme situace není nijak vážná a nepromítne se do kvality výsledného filmu.

Mezi fotkami kulis si můžete povšimnout také Quinjetu, nejspíš toho samého Quinjetu, kterým Hulk odletěl ze Země na konci Avengers: Age of Ultron. Pak si můžete povšimnou, že na velkém náměstí leží Mark Ruffalo na zemi jako Bruce Banner, ale v povzdálí je připravená také maketa Hulka, která slouží filmařům na place jako určitá pomůcka pro herce a osvětlovače, aby všichni věděli, kam se mají dívat, než do prázdného prostoru trikaři připraví digitálního zelenáče. Ruffala můžete vidět v maskérně ve společnosti Tessy Thompson (Valkyrie).

U té někteří fanoušci samozřejmě brojí proti tomu, že původně nordickou postavu hraje černoška. Jenže režisér Waititi upozorňuje, že postava Valkyrie není o tom, jak vypadá. Důležitá je její postava  a ta zůstala zachována. Film chce především najmout ty nejzajímavější herce a být inkluzivní ke svým fanouškům, aby se s marvelovkami necítili jako doma pouze běloši. Aby postava působila přirozeně, je přepracovaná a vikinská inspirace bude do značné míry nahrazena inspirací indiánskými domorodými válečníky, pro které byla věčná loviště neméně důležitá než Valhala pro bojovníky ze skandinávských legend.  

Pozorně se podívejte také na fotky s Chirsem Hemsworthem. Toto by skutečně měla být vizáž, kterou bude mít ve filmu. S krátkými, až agresivně střiženými vlasy a poněkud mohutnějším plnovousem. Jestli dřív působil jako polobožský floutek, teď z něj teprve bude učiněný berserkr. Pak je tu drobná zprávička o Skurgeovi, postavě Karla Urbana. U něj se zdá, že začne jako poskok záporačky Hely (Cate Blanchett), avšak Urban naznačuje, že by nakonec přeci jen mohl prozřít. A úplně poslední zvěst na závěr: Podle nepotvrzených informací máme potkat ve filmu mimozemskou rasu zvanou Cotati. Ti jsou v komiksech zodpovědní za probuzení nadpřirozených sil u Mantis (Pom Klementieff), postavy, kterou potkáme v Guardians of The Galaxy 2.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Galerie: 23

Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk má dotočeno a fotky obřích kulis | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest